Skuffet 'Paradise'-Amalie: Det var noget lort

Kraniekæden blev fatal for Amalie, der endte med kraniet og måtte forlade ‘Paradise Hotel’.

Af Mikkeline Andersen - 16. april 2014 kl. 8:42

Den nye ‘Paradise’-pige, Mille, skulle i går starte en kraniekæde på hotellet i Mexico. Den pige, som endte med kraniet skulle forlade ‘Paradise Hotel’.
Dermed fik Amalie ikke lov at opleve andet end soloværelset, for hun endte nemlig med kraniet som den sidst.
– Jeg synes, at det er lort at ryge på den måde, som jeg gør. Man har ikke rigtig en chance for at kunne gøre noget, men bare håbe at det går sådan, som man vil have det, siger Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Gravide Anna Due: Det er hårdt uden Martin
Den taktiske side var ikke tydelig
Amalie er ikke sikker på, hvorfor det blev hende, som skulle forlade spillet, men hun tror, at hendes rolle som ny pige og en plads på solo havde betydning. Samtidig kunne hun have spillet anderledes for at sikre sin plads på hotellet, erkender hun,
– Jeg kunne have snakket mere med Henrik, så jeg var sikker på, han ville have mig i spillet. Og så kunne jeg muligvis have vist mig mere fra min taktiske side. Men man kan altid være bagklog, lyder det fra Amalie.
Dermed måtte Amalie pakke sin kuffert og rejse hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: Isdronningen Nadia: Nu skal Amanda ud
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.