Skuffet Nathali: Jeg er så ked af det

Nathali fik ikke mulighed for at kæmpe sin egen sag, og det er hun ked af.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 29. maj 2014 kl. 9:11

Dagen inden finalen sluttede ‘Paradise’-drømmen for Nathali. Martin, Sandy og Nathali skulle afgøre, hvem der skulle forlade hotellet. Martin og Sandy danner par, og derfor faldt valget på Nathali. En situation hun ikke havde regnet med.
– Det kan slet ikke beskrives med ord, hvor ærgerligt det er at ryge ud dagen inden finalen. Jeg kunne ikke komme tættere på finalen, end jeg gjorde, og så ryger jeg ud, da jeg slet ikke forventede det. Det er en følelse, jeg aldrig har prøvet før, siger Nathali til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det hele kørte rundt i hovedet på mig, og jeg kunne slet ikke forstå det. Jeg var sur, ærgerlig og ked af det på en gang.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene: Jeg mistede mit privatliv
Kunne ikke kæmpe sin egen sag
Nathali er irriteret over den måde, som hun røg ud af ‘Paradise’ på, fordi det skete så pludseligt. Samtidig var hun oppe i mod Martin og Sandy.
– Martin og Sandy har stået med hinanden, siden de tjekkede ind, så jeg vidste godt, hvad klokken havde slået, da Martin læste brevet op. Det gik dog ikke op for mig, at jeg faktisk var helt ude af spillet, før jeg begyndte at pakke min kuffert. Jeg var simpelthen så ked af, at jeg ikke bare fik en lille mulighed for at kæmpe for mig selv.
Selvom Nathali er ærgerlig over at forlade hotellet, så er hun glad for, at hun ikke røg ud, fordi nogen var gået bagom ryggen på hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Martin overflyttet til pension
En ubeskrivelig oplevelse
Det blev ikke til en finale, men minderne kan ingen tage fra Nathali.
– Jeg tager nogle af de bedste minder med mig, jeg nogensinde har haft i mit liv. Det har været en helt igennem ubeskrivelig oplevelse, jeg aldrig nogensinde ville have været foruden, siger hun.
Selvom nogen dage har været hårde, så tager Nathali også de minder med hjem til Danmark.
– Det har været en rutschebane nogle gange, men det har også gjort, at jeg har lært en masse ting om mig selv, som jeg helt sikkert også vil tage med. ‘Paradise Hotel’ er en helt anden verden, som man lever i. De venskaber, man får, er noget helt specielt, fordi alle er under samme pres, så man binder sig på en helt anden måde til hinanden.
LÆS OGSÅ: Ibi: Sådan blev jeg vært på ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.