Skuffet Malene efter exit: Benjamin valgte gruppen

Benjamin skulle vælge mellem Sandy og Malene, men i realiteten valgte han mellem de to grupper.

Af Mikkeline Andersen - 25. april 2014 kl. 8:52

Hele ugen har der været mystik omkring kongekronerne på hotellet. Én ting var paradisoerne overbeviste om, nemlig at kronerne fik en magt. Magten blev i går afsløret og betød, at dem med kroner skulle sidde ned ved parceremonien.
Hverken Malene eller Christian havde en krone, og derfor endte Malene bag Benjamin, hvor Sandy også stod.
– Mine chancer ved parceremonien var dårlige. Den anden gruppe havde ikke lavet andet end at slikke røv på Benjamin, og det faldt han 100 procent for. Jeg syntes, at Henrik, Christian, Laura og jeg tog rigtig godt i mod Benjamin og fik også snakket rigtig godt med ham, men den anden gruppe var desperate for at få ham over i deres gruppe, fortæller Malene til Realityportalen.dk og tilføjer:
– De klistrede sig til ham som sugekopper, og det gad vi bare ikke. Vi var en solid gruppe, som stolede 100 procent på hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Thomas: Jeg er ikke prototypen på en paradiso
Intet personligt valg
Selvom Benjamin valgte Sandy som sin partner, og Malene skuffet måtte forlade hotellet, så hjalp det, at det ikke var Malene som person, der blev valgt fra. Benjamins valg var nemlig ikke et valg mellem Sandy og Malene, men derimod mellem de to grupper, lyder det fra Malene.
– Det er egentlig det, der ærger mig mest. Jeg synes, det er mega skod at blive valgt fra på grund af ens gruppe og ikke som person, så det er mega frusterende, slår hun fast.
Derfor gør det heller ikke så meget, at det blev Sandy, som Malene skulle ryge ud til fordel for.
– Det var okay at ryge til Sandy, fordi det jo var baseret på, at Benjamin skulle vælge gruppe. Havde det været et valg om, hvem Benjamin skulle stå med som partner på længere sigt, så ville jeg helt sikkert synes, at det var lort at ryge til Sandy.
LÆS OGSÅ: Ny pige tjekker ind på hotellet
Hårdt at forlade Christian
Selvom Malene og Christian havde det godt sammen på ‘Paradise Hotel’, så udviklede det sig ikke i Danmark.
– Christian og jeg er to meget forskellige personer. Vi kendte godt hinanden, inden vi tog til Mexico, men der var på ingen måde nogen flirt eller lignende. Og jeg syntes ikke, at der var grund til at ændre det, da vi kom hjem, siger hun og fortsætter:
– Tingene så helt anderledes ud på hotellet end herhjemme, fordi man forandrer sig meget under omstændighederne på hotellet. Vi er alt for forskellige på alle områder. Christian er en super cool fyr, men ikke lige min type herhjemme.
LÆS OGSÅ: Amalie sælger sit tøj
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.