Skuffet 'Luksusfælden'-ekspert: Den forkerte beslutning

Sanne og Dennis ville i sidste ende ikke have hjælp af ‘Luksusfælden’, og det skuffer den ene af eksperterne.

Af Jonas Sand - 22. april 2015 kl. 7:25

Eksperterne fra ‘Luksusfælden’ måtte igen forlade en familie uden at have hjulpet dem ud af de økonomiske problemer. Det skete, da Sanne og Dennis fra Nordjylland valgte at trække sig fra programmet under optagelserne.
Parret fik at vide, at de var nødt til at flytte tilbage til det hus, som de ellers var fraflyttet og havde stoppet betalingerne på. Og det ærgrer Jan Swyrtz, den ene af afsnittets to eksperter.
– Det er en ærgerlig beslutning, og det er også den forkerte beslutning ud fra et økonomisk synspunkt. Men de har valgt, at familiens trivsel var vigtigere end at have en god økonomi, og det er jo deres valg, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Afsløring: ‘Luksusfælden’-par trodser eksperternes råd

Foto: TV3

Jan Swyrtz var den ene af de to eksperter, der måtte forlade Sanne og Dennis uden at hjælpe dem. (Foto: TV3)


Skulle se fremad
I programmet fortæller Sanne, at hun hellere vil skilles fra Dennis end flytte tilbage i huset. Og det var også det billede, som Jan havde af parret.
– Mit første indtryk var, at de allerede havde truffet beslutningen om at gå fra hinanden på grund af de økonomiske problemer, fortæller han.
– Men den sundeste økonomiske beslutning havde været, at de bare var flyttet tilbage og bidt det i sig. Så kunne de være flyttet igen, når økonomien så lysere ud.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Gældsplaget par på randen af skilsmisse og tvangsauktion
Regnskabet hang ikke sammen
Allerede i sidste uge kunne Realityportalen.dk fortælle, at parret var uenige med det økonomiske budget, der blev lagt for dem. Men det overrasker ikke eksperten.
– Det er slet ikke en usædvanlig oplevelse for os. Det er let at skyde skylden på vores beregninger, hvis man ikke har lyst til at gøre tingene, lyder det fra Jan.
Parrets beslutning endte med at få konsekvenser for Dennis og Sanne. Som Realityportalen.dk i går kunne fortælle, så er parret ikke længere sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Henrik: Eksperterne brød klokkeklar aftale!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.