Skuffet Kimie: Vildt uretfærdigt at blive bortført

Sammen med Nadia er Kimie blevet bortført, og det bekymrer de to ‘Paradise’-piger.

Af Mikkeline Andersen - 12. marts 2014 kl. 9:05

Mandag blev Nadia bortført på ‘Paradise Hotel’, og tirsdag aften blev Kimie den næste i rækken, og det er hun langt fra glad for.
– Da jeg blev bortført, blev jeg pissesur og ked af det. Jeg har været udsat hver uge, siden jeg tjekkede ind. Og jeg synes, at det var vanvittigt hårdt at skulle føle sig udsat konstant. Så da jeg blev bortført, blev jeg bare så skuffet og sur over det. For jeg vil ikke hjem endnu, siger Kimie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Rasende Amada: Danny er så respektløs
Glad for at se Nadia
Da Kimie blev bortført, håbede hun, at hun ville blive forenet med Nadia, og det blev hun. Men selvom Kimie har Nadia ved sin side, så er hun langt fra sikker på, hvad konsekvenserne af bortførelserne bliver.
– Det betyder virkelig meget, at jeg kom hen til Nadia, og jeg er virkelig glad for, at jeg ikke skal være der alene. Men samtidig er jeg nervøs for, om det enten er Nadia eller jeg, der skal forlade hotellet, fortæller Kimie.
LÆS OGSÅ: Paradiso efter bortføring: Jeg var rigtig bange
Frygter for konsekvenserne 
Både Nadia og Kimie frygter, at det er en af dem, som kommer til at forlade ‘Paradise Hotel’. De to piger har gjort sig mange overvejelser om konsekvenserne.
– Vi snakker om, at det kan være vores partnere, som det kommer til at gå udover og ikke os. Men det er et ønskescenarie, at det ikke vil gå udover hverken Nadia eller jeg. Vi vender og drejer situationen på alle måder, og vi håber bare på, at vi begge to bliver på hotellet.
Følg med i ‘Paradise Hotel’ på TV3 i aften klokken 20.00 og se, hvordan det går de to bortførte piger.
LÆS OGSÅ: Drama i paradiset: Tudende Nadia klar til at ofre Laura
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.