Skuffet Amalie: LA-drøm er gået i vasken

Amalies Szigethys sommerplaner skulle foregå i LA, men nu er de aflyst.

Paradise hotel, et ton cash
Af Emilie Holm Egebro - 15. juni 2015 kl. 8:30

De sidste par år har realitystjernen Amalie Szigethy brugt sine sommermåneder i Los Angeles. Denne sommer skulle også tilbringes på de Californiske strande, men sådan blev det desværre ikke.
– Der er kommet noget i vejen for mine planer, noget med tv, men mere kan jeg ikke fortælle om det. Men det gør, at jeg indtil videre er nødt til at blive hjemme i Danmark hele sommeren, siger Amalie og fortsætter:
– Det er super ærgerligt, for det var noget, som jeg rigtig gerne ville. Jeg kan jo så godt lide at være derovre, og jeg har venner derovre, som troede jeg ville komme.
LÆS OGSÅ: Amalie: 2014 var det hårdeste år
Forsøger at være positiv
Sommeren i LA skulle bruges på at gå til castings, som Amalie var skrevet op til, men nu forsøger hun at se positivt og nyde den danske sommer.
– Det er første gang i tre år, at jeg er i Danmark, så jeg har bare valgt at se positivt på det. Så må jeg bare nyde at have den danske sommer og noget tid sammen med mine venner og familie.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy er blevet korthåret
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.