Skuffede realitystjerner: Vi havde glædet os så længe - Her & Nu

Skuffede realitystjerner: Vi havde glædet os så længe

Der bliver ikke afholdt nogle fitnesskonkurrencer grundet coronarisiko. Flere realitystjerner har trænet op i flere måneder.

Af Anna Løwe - 22. marts 2020 kl. 14:55

Coronapandemien har store konsekvenser for hele samfundet. Også en række realitystjerner må nu se i øjnene, at det, de havde trænet op til over de sidste mange måneder, ikke kommer til at ske.
Således kan hverken Michelle Christensen (Robinson) eller hendes mand Benjamin Christensen (Robinson) deltage i fitnesskonkurrencen New Comers i Herning, der ellers skulle være løbet af stablen i weekenden den 4-5. april.

Michelle medvirkede i ‘Robinson Ekspeditionen 2016’ med kæresten Benjamin (Foto: Janus Nielsen).


LÆS OGSÅ: Reality-stjerne siger ja til ‘Robinson Ekspeditionen’
– Det er blevet rykket til oktober, fortæller Michelle Realityportalen og fortsætter:
– Jeg har været noget bitter, men der er jo ingen at være sur på. Det er bare frustrerende, når man har knoklet så hårdt og været dedikeret så længe, og så bliver det hele bare aflyst på et øjeblik. Vi trak os dog allerede i torsdags, da vi hellere vil prioritere vores – og vores søns – helbred. Det er også under al kritik, at de først har meldt ud så sent – vi er jo mange, der har gået i uvished, og de burde have vidst, det ville ske.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører næste reality-program
Også Michelles mand, Benjamin, er bitter over at skulle vente så længe, men ser alligevel på situationen med positive øjne:
– Jeg fortryder intet. Jeg har bevist for mig selv, at jeg kan, jeg har fundet nogle rigtig gode venner og lært en masse om mig selv. Jeg ville gerne udfordre mig selv, og det har jeg i den grad gjort.

Krydderbolle med nutella

Det er ikke kun Michelle og Benjamin, der er påvirket af corona-pandemiens aflysninger. Også Ida Søjborg (Ex on the Beach) og Malou Petersen (Robinson) kan ikke stille op i fitnesskonkurrencerne New Comers og IFBB Pro Nordic.
LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning
LÆS OGSÅ: CHOK: Kæmpe trekantsdrama på ‘Paradise Hotel’
For Ida var aflysningen lidt af en mavepuster:

Ida fra ‘Love Island’ (Foto: Janus Nielsen)


– Jeg har knoklet for at blive klar. I starten føltes det som om, alt det arbejde bare havde været spild af tid. Men jeg er virkelig stolt af den udvikling, jeg har opnået, fortæller hun.
– Da Statsministeren for første gang meldte ud, at Danmark skulle lukke ned, vidste jeg godt, hvilken vej det gik. Så jeg smurte mig en krydderbolle med ualmindeligt meget nutella og gik nærmest i madkoma. Men jeg har blod på tanden og har ikke mistet modet – tværtimod!
LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret
Malou fortæller Realityportalen, at hun også er ked af det, men at hun fortsætter træningen derhjemme og afventer situationen.