Skuespillerpar i tvivl om sønnens navn

Simon Stenspil og Anna Stokholm blev for tre uger siden forældre til en lille dreng, men de ved endnu ikke, hvad han skal hedde.

Af Rikke Lynge - 26. november 2021 kl. 20:30

Skuespillerparret Simon Stenspil og Anna Stokholm havde allerede inden fødslen en masse navne til den lille i maven, men dengang vidste de heller ikke, om de ventede en dreng eller en pige. Selvom kønnet nu er afsløret, er det ikke blevet nemmere at finde et passende navn.

– Indtil videre hedder han baby og lillen, ej der er ikke kommet noget navn endnu, fortæller Simon i aften, hvor han er mødt op til ‘Vild med dans’-finalen for at støtte Jimilian og Asta.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem skal vinde ‘Vild med dans’?

Se videoen herunder, hvor Simon fortæller om parrets overvejelser med sønnens navn. 

LÆS OGSÅ: Skal dronning Margrethe se ‘Vild med dans’-finalen?

Det er ikke fordi, parret er uenige om navnet, det er bare svært at finde det helt rigtige.

– Det bliver synd for ham, hvis han får 25 fornavne, fordi vi er enige om alle navne på en gang. Så vi blivr nødt til at finde det fedeste. Det er mega vildt at give et andet menneske et navn. Jeg ved godt, at man kan ændre det for 500 kroner, det har jeg selv overvejet for at hedde noget sejt, men et navn er på en måde noget, man identificerer sig med, og det, synes jeg, er totalt vildt at skulle gøre for et andet menneske, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Ses med Mikkel igen

Simon fortæller dog, at han identificerer sig med Simon, og han ville kun skifte navn for at hedde noget mere specielt.

Simon er meget stolt af Anna, og han roser kvindekroppen for det, den kan. Ifølge Simon klarer Anna rollen til perfektion som mor. Han er selv mere overvældet over rollen som far.

– Det er jo aldrig på den måde sjovt at blive vækket hver anden-tredje time for at skifte en ble, men han er en eksemplarisk lille dreng. Han er skide sød. Jeg havde angst for, det ville være mærkeligt, men alt føles så naturligt, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: Hadbeskeder får konsekvenser for Ralf

Simon er meget ærlig, når han skal fortælle, hvad det fedeste ved at være far er.

– Det fedeste er, må man sige det? Det fedeste er, når han sover, griner den lykkelige far og uddyber.

– Ej det fedeste er at se udviklingen. Nu kigger han en i øjnene, det er totalt syret.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Vild med dans’-dommer smittet med corona