Skuespiller taler over sig: Mere 'Badehotellet' på vej - Her & Nu

Skuespiller taler over sig: Mere 'Badehotellet' på vej

Der er gode nyheder til de mange forventningsfulde seere.

Af Jan Körner - 16. november 2019 kl. 13:55

Normalt er det omgærdet af det største hemmelighedskræmmeri, hvorvidt der kommer nye sæsoner af ‘Badehotellet’. Men Anne Louise Hassing, 52, kom til at tale over sig, da hun forleden var til premiere på filmen ‘Ninna’.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
Her spurgte HER&NU, om der var planlagt en ny sæson, hvortil skuespilleren svarede:
– Næsten, tror jeg. Jeg ved ikke, om det er officielt, men det tror jeg. Jeg ved ikke, om jeg må sige det. Men det regner vi med. Og jeg regner med, at jeg skal være med.
Inden længe lukker de ned for optagelserne til den nye sæson, der snart skal vises.
– Vi er på sidste afsnit i syvende sæson, så vi er færdige i slutningen af november. Så bliver der en lille pause. Jeg synes, det er lige så sjovt og udfordrende. Nu er krigen jo brudt ud, så der er drama, fortalte hun, da hun kom til premiere med sønnen Mingus, der fylder 15 i næste uge.
LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer