Skuespiller indrømmer skandale-snav

James Franco har tidligere insisteret på, at han aldrig har været intim med den skandaløse Lindsey Lohan, men det er ikke helt sandt.

Af Newspaq - 2. maj 2014 kl. 10:30

Da Lindsey Lohan sidste år var på en afvænningsklinik, lavede hun en liste over, hvilke mænd hun har været sammen med. Listen talte hele 36 mænd, og en af dem er skuespilleren James Franco. Franco har dog tidligere insisteret på, at han aldrig har været intim med den skandaløse skuespiller.
Men det indrømmer han nu, at han har, skriver WENN.com.
– Okay, måske kyssede vi. Det var åndssvagt. Jeg var en flink fyr, og jeg syntes, et kys var nok. Jeg tænkte også “hvad fanden laver jeg?”, fordi hun var så ung, siger skuespilleren, der blandt andet har haft roller i film som Spider-Man og 127 Hours.
LÆS OGSÅ: Kendispar afslører sex på fly
Afviser andet end kys
Og Lohan var ung. Faktisk var hun på det tidspunkt kun 17 år gammel. Franco er otte år ældre end skuespillerinden, og det betyder, at han var 25 år gammel, da det skete.
Men Franco slår fast, at de to aldrig har lavet mere end at kysse. Selv om Lohan angiveligt var meget interesseret.
– Det var ret klart, at hun kunne lide mig. Hun brød oven i købet ind på mit værelse engang. Jeg lå på sofaen, åbnede mine øjne, og så står Lindsay på mit værelse klokken tre om natten! fortæller den 36-årige skuespiller.
LÆS OGSÅ: Lohan indrømmer sex med kendte Hollywood-stjerner
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.