Skruen var på vej gennem foden: Hilda Heick opereret igen

Sangerinden måtte endnu en tur under kniven.

Af Nikolaj Vraa - 9. februar 2019 kl. 13:55

Det er et par år siden, Hilda Heick fik konstateret slidgigt i venstre fod, som efterfølgende har betydet adskillige operationer. Og nu har den 72-årige Dansktop-stjerne igen været under kniven, fordi en af de fire skruer, hun sammen med en plade havde fået sat i foden, var begyndt at arbejde sig op gennem foden.
– Egentlig skal man beholde skruerne, men nu er det anden gang jeg har problemer med dem, derfor valgte de at tage dem ud. Så nu håber jeg, at foden holder, fortæller Hilda til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Annette Heick styrer finanserne: Så meget tjener hun

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Annette Heick fortælle om sine forældre.

LÆS OGSÅ: Annette Heick har fået nok: Flytter hjem til mor og far
Op til operationen havde hun stærke smerter, og selv om det stadig gør ondt, og hun er nødt til at bruge en særlig sko, er hun glad.
– Jeg kan da godt mærke det, men det er intet i forhold til, da skruen var på vej gennem foden. Jeg kunne ikke have sko på. Jeg var bange for, at den til sidst ville gå gennem huden, siger Hilda, der blandt andet måtte aflyse sin medvirken i ‘Vild med dans’ sidste år på grund af endnu en operation. Og det ærgrer hende stadig. Hun elsker tv-programmet og havde sådan håbet at danse med Thomas Evers Poulsen.

På Instagram sørgede Hilda selv for at forevige den skrue, hun havde løs
– både mens den endnu sad i foden og efter operationen, hvor lægerne valgte at tage en indopereret plade ud. (Foto: Privat)


– Hvis de spørger mig igen i år, vil jeg ikke turde sige ja. Jeg var ellers så glad og glædede mig til det, fortæller Hilda, der til gengæld kan glæde sig over, at lægerne har givet hende håb for, at hun nu slipper for flere operationer.
– Lægerne er optimistiske. De mener, jeg hører til de 60 procent, der heler af sig selv. Jeg er åbenbart sund og stærk og har gode knogler. Jeg spiser mere kalk og flere D-vitaminer.
LÆS OGSÅ: Keld Heick stopper: Færdig på DR

Læs mere om