Skrottet i ‘X Factor’: Lorenzo & Charlo har fået en pladekontrakt

Selvom de blev smidt ud som nummer tre i dette års udgave af ‘X Factor’, har Lorenzo og Charlo på ingen måde taget afsked med musikken. Tværtimod. 

Af Lotte Knudsen - 2. maj 2022 kl. 10:33

Smarte replikker, tinder jokes, flænsede bukser og bling, bling. Lorenzo og Charlo skilte sig ud fra starten i ‘X Factor’, og det var ikke kun dommeren Kwamie Liv, der lagde mærke til det. Professionelle folk musikbranchen har nemlig også haft øje på drengene.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Brød ind i suiten og afbrød sex

I fredags kunne den charmerende due afslører, at de har signet med Warner Music Group.

– Er i klar til noget musik, skrev gruppen til et billede på Instagram, hvor de er i gang med at sætte deres underskrift.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt rækker ud efter hjælp til kræftsygdom

Meget tyder på, at Kwamie Liv, som fra start af har set lyset i de to drenge, har hjulpet en smule til med at få pladekontrakten i hus.

– Sådan! I wish I could have been there in more than a video call! But yeah boys. We did it. Nu starter the hard work, skriver Kwamie Liv i en kommentar til opslaget.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær tv-serie klar med fjerde sæson

Det er ikke kun Lorenzo & Charlo, som kan blære sig med en pladekontrakt efter talentprogrammet. Lasse Skriver skrev kontrakt med et af verden største pladeselskaber, Sony, efter sit exit i sangprogrammet, og Mads Moldt, som vandt programmet, har fået en kontrakt med Universal.