SKRÆMMENDE: 'Mit plastikmareridt': Tydelige skruer i hovedet

Shahin endte med kroniske smerter og en enorm regning efter en operation i Letland.

Mit plastikmareridt
Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2015 kl. 18:00

I starten af 2014 rejste Shahin til Letland for at få lavet sine tunge øjenlåg. Operationen af øjenlågene ville koste 6000 kroner og en returbillet til Letland, men det blev langt fra realiteten. Lægerne i Letland overtalte – eller bedragede vil nogle mene – Shahin til at få ændret flere ting ved sit ansigt.
Shahin endte med en regning på 110.000 kroner, og hvis resultatet så havde været til at leve med, kunne hun tildels være tilfreds. Men Shahin kan langt fra leve med de ændringer, som hun har fået lavet. Kronisk hovedpine og konstante smerter er nemlig en del af hendes hverdag.
Lægerne i ‘Mit plastikmareridt’ mærker på Shahins hoved, der hvor smerterne stammer fra. De kan tydeligt mærke, skruerne fra operationen.
Se klippet her:

LÆS OGSÅ: Chokerer ‘Mit plastikmareridt’-kirurgerne: Brysterne lappet med maveskind

LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: 35-årige Gitte har en tung tissekone
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.