‘Skjortemanden’ helt privat: De betyder alt

Martin fra ‘Hjem til gården’ nyder at være tilbage hos sine to piger.

Af Kenth G. Madsen - 10. april 2021 kl. 12:58

Et par af ‘Hjem til gården’-deltagerne syntes, det virkede lidt kikset, at Martin Bang Sehje valgte at tage sin hvide skjorte med i bagagen, da han tjekkede ind på gården. For den passer måske bedre til bonede gulve og lysekroner i loftet end det primitive bondegårdsmiljø.

Men som uddannet indenfor hotel- og restaurationsbranchen, hvor han dagligt går med jakke og slips, er den nystrøgede skjorte en del af hans dagligdag. Og beboerne blev netop bedt om at tage noget med, som kendetegnede dem.

– Jeg går altid i hvid skjorte, og det er blevet mit image. Meningen er, at jeg vil iføre mig den, når jeg kommer i tvekamp, afslører den 28-årige sammen med dem, der betyder mest for ham, den jævnaldrende kæreste Rikke og datteren Flora på halvandet år i deres lejlighed i Københavns nordvestkvarter.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

Datter indlagt efter fødsel

Kæresten tilmeldte Martin ‘Hjem til gården’, fordi han alligevel var hjemsendt fra jobbet på grund af corona. Pandemiens deraf følgende nedlukninger medførte, at Martin endte med at blive fyret fra stillingen som assisterende manager på hotel D’Angleterre. Siden har han været jobsøgende.

– Jeg blev ringet op af programmet, kom til samtale, og de syntes, min profil passede godt til programmet, så jeg tænkte: Hvorfor ikke? siger Martin.

LÆS OGSÅ: Går til psykolog efter ‘Luksusfælden’

Under optagelserne sidste år gik hans tanker ofte til datteren Flora.

Hun var blevet født med separeret spiserør, så hun ikke kunne synke maden. Det blev heldigvis opdaget i tide, og dagen efter fødslen blev hun opereret, så hun kunne indtage føde på normal vis.

– Men hvad nu, hvis hun var blevet indlagt igen, mens jeg var væk, og Rikke var alene med hende? Det var sådanne tanker, der gik igennem hovedet på mig, forklarer Martin, som nyder at være tilbage hos sine piger.

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jannis barnebarn endelig døbt