Skandalesild trækker stikket: Dropper sociale medier

Et liv i overhalingsbanen i fuld bevågenhed på de sociale- og andre medier er slut for Nicole Brøggler.

Af Kenth G. Madsen - 13. juli 2015 kl. 10:38

– Jeg har erkendt, at mit virtuelle liv er tæt på at overtage mit rigtige liv. Det er jeg nødt til at ændre på.
Sådan lyder det fra Nicole Brøggler, og på Facebook truer den 21-årige stripper og realitypige med at lukke sin profil ned for at få ro på. Og det er en svær beslutning, da det har været hendes liv gennem de sidste tre år.
– Når likes betyder mere end ens nærmeste, så er det tid til at vågne op. Jeg har elsket de sidste tre år af mit liv og fortryder slet ikke, at jeg har givet mig selv muligheden for at leve nogle sider ud, som mange andre måske lægger skjul på. Men nu skal der begyndes et nyt kapitel, siger stripperen.
På nuværende tidspunkt ikke har konkrete planer for sit videre liv. Hun ved bare, at hun skal bevæge sig et andet sted hen.
– Men jeg vil fortsætte med at strippe og lave webcam i første omgang, meddeler hun.
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler nøgen til Reality Awards
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler: Mit hjerte stopper med at slå
LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler: Min familie støtter mig ikke
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.