Skandale-sangerindes koncert til maj måske i fare

Miley Cyrus udskyder de to første koncerter på sin europæiske tour på grund af sygdom.

Af Newspaq - 2. maj 2014 kl. 13:50

Den 4. juni bliver en god dag for de danske Miley Cyrus-fans. De kan nemlig se frem til at se den twerkende “Wrecking Ball”-sangerinde give koncert i Forum i København.
Eller kan de?
Den unge kunstner aflyste tidligere på måneden sin amerikanske koncert-tour, og nu udskyder hun også de to første koncerter på sin europæiske tour på grund af sygdom. Det skriver Female First.
LÆS OGSÅ: Skandale-sangerinde indlagt på hospitalet
Ramt af allergisk reaktion 
Siden 15. april, hvor superstjernen fik en allergisk reaktion over for en bestemt form for antibiotika, har hun ikke været på toppen. Hun så ellers ud til at være i bedring efter to uger, men nu er situationen vendt.
– Efter en lang periode med forbedringer er Cyrus’ symptomer nu vendt tilbage, og lægerne vil ikke lade hende rejse. Denne type ekstreme allergiske reaktion kan vare op til 27 dage, og i den periode skal hun være under konstant lægeligt opsyn, lyder det i en meddelelse på sangerindens hjemmeside.
Cyrus selv er frustreret over sygdommen.
– Jeg kan ikke lade være med at græde. Jeg vil tilbage på tour. Det er meningen, at jeg skal optræde for jer, ikke at jeg skal ligge i en hospitalsseng, skrev hun for nylig på Twitter.
Sangerinden giver koncert den 6. maj i London, og 4. juni besøger hun altså København.
LÆS OGSÅ: Skuespiller indrømmer skandale-snav
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.