SKAM-stjerne holder ferie med kæreste i Danmark - Her & Nu

SKAM-stjerne holder ferie med kæreste i Danmark

Skuespilleren og realitykæresten hyggede sig sammen i Danmark.

Af Jonas Sand - 13. august 2018 kl. 17:05

I sidste uge var de københavnske gader og stræder været lidt mere fyldt med fashionable typer end sædvanligt i anledningen af modeugen. Blandt andet blev der gjort et specielt visit fra vores søsterland mod nord, Norge.
Herman Tømmeraas, af mange nok bedst kendt som føkkboyen Chris i den norske kult-serie ‘SKAM’, havde nemlig taget kæresten under armen.
– Jeg er i Danmark for modeugen for at se lidt nye ting og være med kæresten på tur, fortalte han Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min
Den kønne blondine ved hans side er den 22-årige Amalie Snøløs, der fangede offentlighedens øje som bramfri deltager i det norske realityprogram ‘Farmen’. Siden har hun høstet sig en modelkontrakt, og inden længe skal hun deltage i ‘Skal vi danse’, den norske version af ‘Vild med dans’.
Det Instagram-ivrige kærestepar, der har været officielle siden april i år, glemte bestemt ikke at bruge tiden i København på at holde deres tilsammen næsten 2 millioner følgere opdateret med flotte outfits og blomstrende kærlighed.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag
Herman og Amalie fandt i sin tid hinanden over de sociale medier og faktisk var det også deres evner udi selviscenesættelsens kunst, der skaffede dem turen til Danmark. De deler nemlig et job som ambassadører for firmaet Vitamin Well, der sælger vitamindrikke og tilbød dem turen til modeugen i bytte for et par labre billeder af det smukke par. Ferien havde derfor fokus på den københavnske modeuge:
– Det er mest modeugen, vi kommer for egentligt. Men det bliver også interessant at se! lød det fra en smilende Herman, der gerne ville have set mere af byen.
Dog kan man ifølge Hermans Instagram se, at der også blev et ledigt øjeblik til at smide tøjet og hoppe i de danske bølger.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup

Back in Denmark, lazy days

Et opslag delt af HERMAN TØMMERAAS (@hermantommeraas) den


LÆS OGSÅ: Ung mor i panik kort før bryllupsdag
LÆS OGSÅ:Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold