Skal Lenny være med i 'For lækker til love'? - Her & Nu

Skal Lenny være med i 'For lækker til love'?

Lenny ses med flere af pigerne fra ‘For lækker til love’, men betyder det, at han også selv kommer til at date på skærmen?

Af Louise Vilsbøl - 10. marts 2019 kl. 10:55

I denne uge har rygterne floreret og spørgsmålene er haglet ned over sidste års vinder af ‘Paradise Hotel’ Lenny, fordi man på hans Instastory har kunnet se ham i selskab med to ud af tre af pigerne fra ‘For lækker til love’.
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin
– Der er rigtig mange, som har spurgt om jeg er med i ‘For lækker til love’, fordi jeg har hængt ud med Julie fra ‘Love Island’, og Fie fra ‘Paradise 14’, som er to af stjernerne fra programmet. Fie er min rigtig gode veninde, og Julie er mega sød, og vi griner meget af de samme ting, forklarer Lenny.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


Han er dog ikke meget for at svare på, om Julie er en, han kunne få et godt øje til.
– Det kan jeg ikke udtale mig om lige nu. Men hun er da meget sød, fastslår Lenny, som heller ikke vil udtale sig om, hvorvidt han er klar til at date igen efter bruddet med ‘Paradise’-kæresten Nadja, som han nåede at være sammen i lidt over et år.
LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Derfor gik jeg fra Lenny
Hvis der opstår sød musik mellem ‘Paradise’-vinderen Lenny og ‘Love Island’-vinderen Julie, så bliver det dog ikke noget, man kan følge på skærmen.
– Man kommer ikke til at se mig i ‘For lækker til love’, fastslår Lenny, der dog er ved at filme et andet program sammen med bedstevennen Philip. Hvad det går ud på, er begge fyre dog meget hemmelighedsfulde omkring, men mon ikke, man kommer til at kunne følge med på Instagram i det mindste.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert