Skal Knaldperlen være far?

Et af de spørgsmål, Kia blev stillet mest på den røde løber ved Reality Awards, var, om hun er gravid.

Af Stefanie Frid Jørgensen - 14. januar 2015 kl. 9:50

Med lang sort gallakjole ankom Kongernes Sugar til den røde løber til Reality Awards 2015 i Cirkusbygningen tirsdag aften, og ved sin side havde hun kæresten Wallid, bedre kendt som Knaldperlen. Da Realityportalen spørger ind til deres forhold, griner Sugar højt.
– Altså der er flere denne aften, som har spurgt mig, om jeg er gravid. Jeg er altså ikke gravid, fortæller blondinen med et smil.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
Uenige om antallet af børn
Selvom der er en aldersforskel på ni år mellem de to realitydeltagere, så skræmmer tanken om børn dog ikke den sukkersøde Sugar. Tværtimod.
– Jeg er ikke gravid nu, men jeg glæder mig da til den dag. Jeg kunne godt tænke mig at få børn, når jeg er færdig med min uddannelse, hvilket er om to år. Det ville være perfekt, fortæller Sugar , og hun fortæller også, at antallet af børn stadig ikke står fast.
– Altså Wallid vil jo gerne have et helt fodboldhold, meeeen jeg vil nu gerne holde mig til to. Nu må vi se, siger Sugar til Realityportalen.
Efter sidste sæson af Kongerne har Knaldperlen meldt ud, at han ikke længere vil være hård på tv. Han er færdig med sit liv i kongehuset, og som han selv sagde til Gustav under selve showet.
– Nu får jeg meget fisse, bare kun fra én pige, hvilket er skønt.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Derfor stopper jeg i ‘Kongerne’
LÆS OGSÅ: Kia: Knaldperlen ER ‘Kongerne’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.