Julie og Christina er 'Mig og min mor's nye piger

Snart er der premiere på ‘Mig og min mor’, og denne gang skal vi hilse på to nye ansigter.

Af Maiken Støvring - 15. januar 2014 kl. 14:17

De nye afsnit byder på gamle kendinge, en kendt realitydiva, men også to helt nye piger, nemlig Julie og mor Christina.
– Min mor og jeg har altid været meget spontane personer. Da jeg så, at ‘Mig og min mor’ søgte deltagere, var jeg et sted i mit liv, hvor jeg bare havde brug for, at der skulle ske noget nyt, fortæller Julie til Realityportalen.dk og fortsætter:
-Jeg ringede til min mor og sagde, at jeg havde sendt en tilmelding afsted, og hun grinede bare. Vi regnede slet ikke med at blive valgt. Da de ringede og ville have os til casting, blev vi enige om at se nærmere på det. Vi tager altid én dag ad gangen, og prøver at det bedste ud af hver dag. Derfor valgte vi at sige ja og tage det som en oplevelse og en udfordring.
LÆS OGSÅ: Joy kan snart følges på to kanaler 
Holder sammen i tykt og tyndt
Mor og datter har et meget tæt forhold, og mente derfor, at de passede godt ind i programmet. De har nemlig boet alene sammen i otte år, og kommet rigtig tæt på hinanden.
– Min mor og jeg har et meget specielt forhold, da det kun har været os to i snart otte år, siger Julie.
Julies forældre blev nemlig skilt for otte år siden, og Julie har ikke kontakt til hverken sin far eller sine søskende.
– Vi har været igennem en masse perioder i vores liv, der har været mindre positive, og derfor har vi været nødt til altid og holde sammen i tykt og tyndt. Vi har næsten mere et venskab end et mor-datter forhold, og det kan godt give komplikationer engang imellem, fortæller Julie og fortsætter:
-Da det er første gang, at vi er med i et tv-program, ved vi ikke, hvad seerne skal glæde sig til. Vi ved ikke engang selv, hvad vi kan forvente os af resultatet af alle optagelserne. Så det bliver lige så spændende for os. Men vi håber da, at vi kommer til at kunne underholde, vi er jo bare os selv.
LÆS OGSÅ: Irina indtager ‘Mig og min mor’
Tilmeldingen var ikke helt gennemtænkt
Selvom mor og datter er spontane og gør mange skøre ting, var det at komme på skærmen ikke helt gennemtænkt.
– Det er faktisk først gået rigtigt op for os nu, at Danmarks befolkning skal inviteres ind i vores liv. Især min mor frygter det en del.  Hun bliver ved med at holde fast i, at hun ikke vil se programmerne. Men jeg kender hende, og hun kan ikke lade være, griner Julie og tilføjer:
-Vi frygter lidt, at folk ikke tager godt imod os. Det jo ikke fordi, at vi mener, vi er bedre eller anderledes end andre. Vi vil bare vise vores særlige forhold frem, og have en fed oplevelse med hinanden, slutter hun af.
Se med på Kanal 4 den 4. februar kl. 20.00, når der blændes op for en ny sæson.  
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.