Skal du på skiferie med dine børn?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Af Annonce - 13. november 2020 kl. 9:17

At tage på skiferie sammen med sine børn er et stort hit i mange familier, men for at alle får en god skiferie, så er det ikke helt lige meget, hvor I vælger tage hen på jeres skiferie. Der er nemlig nogle skiferieområder, der er mere velegnede til børn og nybegyndere end andre, og det er noget af det, som vi blandt andet kigger nærmere på her i denne artikel.

Leder du efter inspiration til, hvor du kan holde skiferie med børn henne, så kan du med stor fordel derfor læse med her i denne artikel og blive inspireret til, hvor turen kan gå hen, næste gang det er blevet tid til at bestille skiferie.

LÆS OGSÅ: HØR DEN HER: Kendt ‘X Factor’-dommer står bag titelsangen til DR’s nye julekalender

Børnevenlige skiferiedestinationer

De børnevenlige skiferiedestinationer er typisk dem, hvor der er mulighed for at få børnene i en dansk skiskole. Det gør det nemlig meget nemmere for børn at lære at stå på ski, når de forstår, hvad det er, de skal gøre. Det kan derfor være en rigtig god ide at vælge at rejse via et rejsebureau, der har deres egen danske skiskole på den pågældende destination, eller som på anden vis kan tilbyde en skiskole på dansk.

Derudover er det også en rigtig god ide at vælge en skiferiedestination, hvor terrænet er velegnet til nybegynderne og børn, der ikke tør kaste sig direkte ud på de røde eller sorte pister. Vælg derfor gerne et område, hvor der er et stort udvalg af både de grønne og de blå pister. Det er dem, der er allermest børnevenlige, hvorimod de røde og de sorte pister er dem, med den største sværhedsgrad og den stejleste stigning.

LÆS OGSÅ: Dronningens hemmelige hjælp: Passer på Alex

Heldigvis findes der rigtig mange skiferiedestinationer, der er velegnede at besøge, når man skal have børn eller andre nybegyndere med på skiferie. Det kan for eksempel være områder som:

  • Lofer
  • Maria Alm
  • Wagrain
  • Berchtesgaden

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det vidste man ikke om Didde

Aktiviteter for børnene

Både i Wagrain og i Berchtesgaden er der masser at se til for børnene, når de er færdige med at stå på ski, eller hvis de bare trænger til en dag, hvor der sker noget andet. Her kan de nemlig besøge et stort badeland, der helt sikkert vil være et hit blandt familiens yngste, og det er tilmed også et hit blandt mange voksne.

I Wagrains badeland, Wasserwelt, er der nemlig også noget for de voksne. Her kan du slappe af og nyde et dampbad eller en tur i sauna efter en lang og hård dag på de sneklædte pister. Både du og børnene får wellness for alle pengene, og I kan være helt sikre på, at turen til badelandet vil være fyldt med masser af sjov, leg og god stemning.

LÆS OGSÅ: Thomas Castberg om ‘MasterChef Jul’: Der er en gensynsglæde