Skal du med? Populær realityserie søger nye deltagere - Her & Nu

Skal du med? Populær realityserie søger nye deltagere

Du kan inden længe glæde dig til en ny sæson af TV 2 ZULU-serien, som kanalen i øjeblikket søger deltagere til.

Af Jonas Sand - 7. juni 2019 kl. 15:43

– Drømmer du om at bo i Londons hyggeligste ZULU-kollektiv? Så har vi den fedeste lejlighed, der står og venter på dig – og du skal ikke betale en krone i husleje!
Sådan skriver TV 2 i et castingopslag til den kommende sæson af ZULU-serien ‘Roomies’. Her skriver kanalen, at de søger deltagere mellem 18 og 27 år, der ikke er bange for at være åbne og være dem selv, til den nye sæson.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ vender tilbage med ny deltager

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor ‘De unge mødre’-Nanna ikke kun er jublende lykkelig over at skulle flytte sammen med kæresten.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe får ny rolle på TV 2 Zulu
– Lejligheden danner rammen for et fælles kollektiv med alt, hvad det indebærer. Vi følger jer, når I fester, har tømmermænd, laver mad, har husmøder, har konflikter, og når I hygger jer sammen.
– Du skal være med til at skildre en ærlig fortælling om at være ung i en af verdens fedeste storbyer. Programmet ‘Roomies’ vises på TV 2 ZULU. Vi filmer jer, og I skal også filme jer selv – men I overvåges ikke 24-7, står der i castingopslaget.
Den første sæson af ‘Roomies’ løb over skærmen i starten af 2018, mens sæson to fik premiere i november sidste år. Nu kommer sæson tre, og denne gang foregår det hele altså i England.
Hvis du synes, at det er lige noget for dig, så kan du HER læse mere omkring, hvordan du tilmelder dig. Men du skal skynde dig. Nordisk Film TV skriver på Facebook, at det er sidste chance for tilmelding.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen