'Singleliv'-par flytter sammen

Det er gået stærkt for ‘Singleliv’-parret Cecilie og Marc, der efter få måneder er klar til at flytte sammen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. juni 2014 kl. 15:45

Det kan godt være, at de har dannet på i mindre end et halvt år, men kærligheden blomstrer, og derfor er Cecilie og Marc, som begge har deltaget i ‘Singleliv’, klar til at flytte sammen.
– Vi er meget glade og glæder os bare til, at alt er ordnet, så vi kan få en normal hverdag sammen, siger Cecilie til Realityportalen.dk, og Marc fortæller ligeledes, at han glæder sig meget til at bo sammen med Cecilie.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-deltagere har fundet hinanden
Det bliver fantastisk 
Både Marc og Cecilie er ikke i tvivl om, at det bliver fantastisk at bo sammen. Det skyldes også, at Cecilie har tiltro til Marcs evner, når det kommer til det huslige
– Jeg ved det bliver fantastisk at bo sammen med Marc, han er både god med en gulvspand og til at røre i gryderne, så der bliver nok ikke så meget diskussion der og med marcs arbejdstider, får vi mere tid til hinanden, når vi  rigtig flytter sammen, siger hun.
For parret er det også en praktisk løsning at bo sammen 
– Vi har jo snakket lidt frem og tilbage om det, og syntes begge 2 at det er til vores begges fordel at bo sammen, vi er så tit sammen alligevel. Men hvis vi boede sammen ville det gøre det hele en del nemmere, siger Marc, og Cecilie fortsætter: 

– Der ingen grund til at betale to dyre huslejer, når vi kan slå udgifterne sammen i en.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone flytter i hus med kæresten

Gider ikke flytningen

Selvom Cecilie ser frem til at flytte ind hos Marc, så er det ikke selve flytningen, der får hende op at ringe.

– Selve flytningen er jeg ved at brække mig over. Jeg kan slet ikke overskue alt det, der skal pakkes ned og ordnes, inden jeg for alvor kan rykke ud. Det er skruen uden ende og ved slet ikke, hvor jeg skal starte.

Heldigvis har Cecilie jo en stærk kæreste, mener hun.

– Når jeg nu har fået styr på det, så har jeg en kæreste med nogle gode bagerarme, der kan få lov til at slæbe ned fra fjerde sal og op på fjerde sal igen, griner hun.

Parret flytter ind i Marcs lejlighed i Valby, men de drømmer om et rækkehus i fremtiden, hvor der også er en have til hunden Huxsi.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.