‘Singleliv’-Nicolai: Vil hellere være bag kameraet

Den charmerende fyr elsker at være bag kameraet, og derfor er han draget til Aalborg, hvor der skal arbejdes hårdt på TV2s nye julekalender.

Af Maiken Støvring - 2. marts 2013 kl. 10:00

Han gør det godt foran kameraet, når han charmerer i diverse reality-programmer. Men faktisk er det slet ikke foran kameraet, at den flotte fyr befinder sig bedst – for det er nemlig bag kameraet, at hans virkelige talent udfolder sig.
Nicolai, der er aktuel i ‘Singleliv’, går nemlig og drømmer om at uddanne sig til tilrettelægger, og derfor er han lykkelig for at have fået rollen som produktionsassistent på TV2s nye børnejulekalender ‘Tvillingerne og julemanden’.
LÆS OGSÅ: Nicolai vil finde kærligheden
En erfaren herre
Det er dog ikke første gang, at Nicolai havner bag kameraet. Han har nemlig tidligere været med til at producere andre hitprogrammer.
– Sidst var i 2011 på ‘Ludvig & Julemanden’, der blev filmet over et halvt år.  Den her gang skal jeg være med på de sidste optagelser i en til to måneder, fortæller Nicolai om julekalenderen, der netop nu bliver filmet i Aalborg.
Derudover har ‘Singleliv’-fyren været en del af holdet bag det underholdende TV2 Zulu-program ‘Brian Mørk Show’.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Nicky har fundet drømmepigen
Elsker at skabe
For Nicolai er det en unik mulighed at være med på produktionerne, da det baner vejen for karrieremuligheder, Men foruden karrieremulighederne, så elsker han følelsen af at være med til at producere noget, der bliver en succes.

Nicolai viser rundt under optagelserne til "Ludvig og Julemanden" (Foto: privat)

Nicolai viser rundt under optagelserne til “Ludvig og Julemanden” (Foto: privat)

– Det er følelsen af at være med til at producere noget. Jeg elsker at høre og se folks reaktion på det, man har været med til at lave. Den sidste julekalender tog ‘Familien Danmark’ til sig, og det blev man lidt stolt af, fortæller han og fortsætter:
– Da vi stod på scenen i Imperial til premieren foran 1000 mennesker, rejste alle mine hår på kroppen sig. Det var så stort  at se alle de børn og deres forældre blive glade for det, man havde knoklet med det sidste stykke tid.
Storcharmøren brænder så meget for at være manden bag kameraet, at han har store planer om at tage tilrettelæggeruddannelsen.
LÆS OGSÅ: Mormor med kagerulle gik amok på reality-kongen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.