'Singleliv'-Martin jubler: Nu bliver jeg prøveløsladt

'Singleliv'-Martin jubler: Nu bliver jeg prøveløsladt

Faderen til ‘Singleliv’-baby kan snart mærke friheden efter ti måneders fængsel.

Af Emilie Holm Egebro - 16. juli 2015 kl. 14:55

For nyligt blev det afsløret, at den frække ‘Singleliv’-stjerne Line Pedersen, også kendt som Jackie, er blevet mor til en lille datter. Eks-kæresten og faren til barnet, Martin Salomonson, som Jackie mødte under ‘Singleliv’, har dog ikke været meget tilstede den første måned. Han sidder nemlig i fængsel.
– Jeg har siddet inde i ti måneder for data-bedrageri, da jeg har tømt en masse spillemaskiner i hele Danmark. Livet var nemmere med mange penge, og jeg tjente godt på det, men så måtte jeg betale den anden vej med fængsel, siger Martin og fortsætter:
– Men nu bliver jeg prøveløsladt den 7. august, og så kan jeg endelig komme hjem til min datter Victoria og holde mig ude af fængsel fremover. Nu er det slut med kriminalitet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-babe har født
‘Fortryder ikke, hvad jeg har gjort’
Ifølge Martin var det godt for ham at sidde inde. Så kunne han nemlig få styr på sit liv igen. Han vil derfor heller ikke ændre på fortiden, hvis han kunne.
– Selv om jeg er helt færdig med kriminalitet, så fortryder jeg ikke, hvad jeg har lavet. Det eneste, som jeg fortryder, er, at jeg skulle sidde inde, mens min datter blev født, forklarer Martin.
– Man kan godt sige, at jeg nu stopper med kriminaliteten på grund af min datter. Nu har jeg fået et nyt ansvar i mit liv, og jeg har savnet meget at være sammen med hende, mens jeg har siddet inde.
Jackie og Martin kommer ikke til at danne par igen, men de er gode venner. Martin regner derfor også med, at de kan få et godt samarbejde med datteren Victoria.
Se galleriet med Martin, Jackie og Victoria øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Jackies nye kæreste er med på job
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.