’Singleliv' er selvudvikling

Den numseglade Rasmus deltager i ’Singleliv’ for at udvikle sig selv og bryde grænser, fremfor at løbe fra hvem han er.

Af Louise Vilsbøl - 19. maj 2012 kl. 12:21

Hvis man ikke vidste, at der var tale om et tv-program, når Rasmus taler om sin deltagelse i ’Singleliv’, så ville man formodentlig tro, at det var et kursus i personlig udvikling, han fortalte om. Men der er måske heller ikke den store forskel, påpeger singlefyren.
– Det giver mig selvudvikling, såkaldte netværks forbindelser, en masse oplevelser og mod på livet. Du vokser med dig selv, får set nogle andre sider af dig selv, bryder grænser og lader være med at løbe fra, hvem du i virkeligheden er, fortæller Rasmus.
Folk vil have ærlighed
Og netop det, at Rasmus står ved, hvem han er, og er ærlig omkring det, er en af de ting, han er blevet kendt for. Og det er han godt tilfreds med, han vil nemlig hellere få folk til at snakke ved at være ærlig, end ved ikke at være det.
-Folk de elsker den ærlighed. De gider ikke få stukket en løgn i hovedet. Jeg er anderledes, og selvom mig og Sidney for eksempel er vildt forskellige, så gør vi begge to tingene på vores egen måde, påpeger han og fortsætter:
-Og så har det med booty kant også fået folk til at snakke. Jo dybere jo bedre, jeg elsker fyldige balder. Jeg tror, det taler til en stor gruppe kvinder, der ikke har så meget selvtillid, men det er der ingen grund til, fortæller han og understreger, at jo større og mere fyldig en bag, kvinder har – desto bedre.
Se videoklippet her, hvor Rasmus forklarer, hvad det er med ham og numser.
”Jeg kigger fra hofterne og ned”
Rasmus mener bestemt ikke, at kvinder skal gå og gemme på det, de har. Og når han selv skal mærke efter, om det er noget mellem ham og en potentiel scoring, så er det da også én af de afgørende faktorer.
-Det er selvfølgelig først og fremmest mavefornemmelse og kemi, og så kigger jeg først fra hofterne og ned. Brede hofter det er godt, en god fyldig røv i leggins eller stramme jeans, så er de interessen der, mener Rasmus.
Derfor er han også meget engageret, når han skal forberede sig til en date – så skal det hele spille, som han siger, især når der også ofte er et tv-hold i ryggen. Og hans næste date vil man også kunne se i ’Singleliv’, her skal han speeddate 10 kvinder i en bus i Århus, mens de kører rundt i byen.
Se mere til Rasmus og de andre singler i ’Singleliv’ på kanal4 hver onsdag klokken 20.00.