'Singleliv'-Claus: Derfor inddeler jeg piger efter udseende

‘Singlelivs’ mest garvede dater har nu udviklet et hyldesystem, som han kan kategorisere sine dates efter.

Singleliv
Af Maiken Støvring - 3. marts 2014 kl. 9:01

Når man som Claus fra Ølgod har været single i et godt stykke tid, kan det være rart med et system, der dels holder styr på de mange dates, men også kvaliteten deraf.
Derfor har den vestjyske single udviklet ‘hyldesystemet’, hvor pigerne vurderes, så han hurtigt kan bedømme, om de skal ses eller ej.
– Hyldesystemet opstod under en samtale, jeg havde med min ven en dag. Jeg inddeler piger efter udseende. Og mener jeg ikke selv, at jeg har en chance, ryger de i en hylde over mig.
Claus har selv placeret sig selv på en solid plads 5 ud af de 10 mulige, hvor 10 er den ypperste kvalitet af en kvinde.
– Jeg kan sagtens date kvinder, der er på en lavere hylde end mig. Men står den rette kvinde foran mig, er jeg ret sikker på, at systemet ophører.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Bo fandt kærligheden på TV
Garvet dater 

Claus er lige nu ved sin 4. sæson af 'Singleliv'. (Foto: Krestine Havemann/SBS)

Claus er lige nu ved sin 4. sæson af ‘Singleliv’. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Claus har efterhånden været single i mange år, hvilket også har sendt ham ud på mange dates. Men skal han selv vælge, foretrækker han de dates, han selv opsøger.
– Jeg har jo datet i mange år efterhånden, og jeg har det bedst med at have lidt kontakt, inden man mødes. Det tager lige toppen af nerverne, fortæller han og uddyber:
– For nylig var jeg på en blinddate, og det gjorde mig ekstremt nervøs. Jeg følte ikke, at jeg havde styr på, hvem jeg skulle mødes med, eller om det overhovedet var noget for mig.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz sælger sig selv 
Heler stadig sår
Der er dog en helt bestemt grund til, at Claus stadig er single. For nogle år siden gik han nemlig fra sin ekskæreste, hvilket tog hårdt på ham. De to havde været sammen i 10 år, og har to drenge sammen, som han lige pludselig ikke så dagligt længere.
– Jeg er single, ford jeg er bange for at blive såret igen. Så jeg finder altid fejl ved kvinderne, selvom jeg egentlig godt kan lide dem. Men når den rette dukker op, er jeg sikker på, at jeg er klar, slutter han af.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Katrine: Det var ikke sjovt til sidst
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser