'Singleliv'-Cecilie: Nu scorer jeg på mit udseende

Sidste år smed Cecilie 16 kilo og ændrede sin hårfarve. Og det har kunne mærkes på hendes datingliv.

Af Maiken Støvring - 16. april 2014 kl. 14:12

Efter en større forvandling af sit udseende, har Cecilies datingliv for alvor taget fart.
– Jeg får meget mere opmærksomhed og flere henvendelser, end hvad jeg har fået de sidste par år. Det er et dejligt selvtillidspust og samtidig giver det mig lysten til at få smidt de sidste kilo.
Og det nye look har indtil videre ført hende sammen med Jonas, som hun lige nu dater på tv. Hvordan det ender med de to kan ikke røbes, men på tv er der masser af kemi, og Cecilie siger flere gange, at hun synes, at fynske Jonas er en smule sød.
– Jeg roser ham ud fra situationen og det er ikke sådan, at jeg fortryder bagefter. Når jeg siger at han er sød, er det ud fra det indtryk han har givet. Men man kan jo altid blive snydt, fortæller hun til slut.
Om Cecilie og Jonas dater videre kan ses i Singleliv i aften kl. 20.00 på kanal 4.
LÆS OGSÅ: Cecilie fra ‘Singleliv’ har fået vild makeover 
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Claus: Derfor inddeler jeg piger efter udseende
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.