Kærligheden brast: 'Besat af Bad Boys'-stjerne er blevet single

Realitydeltageren er igen blevet single, så nu er hun på jagt efter den helt rigtige bad boy.

Af Jonas Sand - 21. marts 2019 kl. 14:42

Det var en lykkelig Amalie Christiansen, der sidste år afslørede over for Realityportalen, at hun havde fået en kæreste. Den forelskede ‘Besat af Bad Boys’-stjerne var især glad for, at han ikke var en bad boy, og hun slog fast, at han var alt det, hun havde savnet i en mand.
Sådan er det dog ikke længere. Kort før parret kunne fejre ét år som kærester, gik forholdet nemlig i stykker. Det bekræfter Amalie over for Realityportalen.
– Det er helt korrekt. Det var mig, der tog valget, siger hun om bruddet, der skete for to måneder siden.
LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Besat af bad boys’-stjerne: Min drøm er gået i opfyldelse!

Fungerede bare ikke

Amalie fortæller, at det efter et stykke tid gik op for hende, at de bare ikke passede sammen som kærester.
– Det fungerede simpelthen bare ikke – især ikke til sidst i vores forhold.  Vi havde forskellige holdninger og meninger omkring, hvordan forholdet skulle hænge sammen. Jeg gav ham et valg om at ændre på de dårlige vaner, selvfølgelig med min hjælp, ellers ville jeg ende det, fortæller Amalie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
– Han valgte så at være ligeglad, så jeg bad ham om smutte i en weekend. Jeg droppede ham så, da jeg fandt ud af, at han var taget hjem til sin ekskæreste, siger hun og slår fast, at de to ikke er uvenner, selv om de nok heller aldrig bliver de bedste venner.
Derfor er Amalie igen tilbage på singlemarkedet.
– Men nu er jeg single, og jeg nyder virkelig at have al den frihed og at kunne gøre præcis, hvad det passer mig – uden at skulle stå til ansvar over for nogen. Bare at gøre en masse gode ting for mig selv. Jeg glemte mig selv i vores forhold.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe takkede nej til ‘Besat af Bad Boys’

Jagter en bad boy

Amalie har dog ikke planer om, at singlelivet skal vare for evigt, og det netop overståede forhold har især lært hende én ting.
– Nu fokuserer jeg 100 procent på at genfinde mig selv, og så er det ingen hemmelighed, at jeg har øjnene på de bad boys der igen, griner hun.

Nu skal Amalie igen finde sig en bad boy, (Foto: TV3)


Selv om hun i første omgang var glad for, at ekskæresten ikke var en bad boy, så bekræftede forholdet hende i, at det er den type fyr, hun skal have.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne kvæstet i uheld
– Jeg har for at være ærlig savnet den type mand – ikke fordi jeg ikke var tilfreds med min eks, men det er den type, som jeg altid har gået efter og som virkelig fanger min opmærksomhed. Men udseende og personligheden skal jo også hænge sammen, men nu må vi se, hvad tiden bringer. Jeg er i hvert fald så klar på at date igen. Jeg har det godt, og jeg tager tingene, som de kommer.
– Jeg har helt sikkert indset, at jeg bare er til bad boy-looket og alt, hvad det indebærer. Det tiltrækker mig jo, så hvad kan man gøre? Det er den type, som jeg altid har gået efter, og det er den type, som jeg kommer til at gå efter igen, uden tvivl! So watch out, griner hun.
I klippet over artiklen kan du se klippet fra ‘Besat af Bad Boys’, da Amalies og Lasses forhold sluttede – og han valgte at slutte forholdet med noget af en kommentar.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse