Single igen: 'De unge mødre'-deltager afbryder forlovelsen

Den unge mor til otte er atter alene, efter hun har brudt med sin forlovede.

Af Jonas Sand - 4. januar 2016 kl. 13:35

Det var en lykkelig Camilla Petersen, der i slutningen af sidste år fortalte Realityportalen.dk, at hun var blevet forlovet med sin kæreste, der er far til de to yngste af hendes otte børn.
– Nu er jeg jo blevet forlovet, så mon ikke der ligger et bryllup ude i fremtiden. Det var nok lidt et fælles frieri, eller noget vi blev enige om, så det var ikke super romantisk, men helt fantastisk alligevel. Jeg har aldrig været mere lykkelig, end jeg er nu, fortalte hun dengang. 
Men den forlovelse varede kun kort, og ‘De unge mødre’-deltageren er atter single. Det afslører hun i et opslag på sin Facebook-profil.
– 100% single mig og mine børn for altid. Takker ved gud for, at mine store unger har så god en far og papmor. Takker af hjertet for alle de ting I gør i hverdagen, og for at jeg nu endelig kan give alle mine børn det, de fortjener. Jeg er så lykkelig, skriver hun.

100% single mig og mine børn for altid..?? takker ved gud for at mine store unger har så god en far og papmor.? takker…
Opslået af Camilla Petersen Deungemødre på 17. december 2015

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla i topform kort efter fødsel af barn nummer otte
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer to
LÆS OGSÅ: Årets mest læste ‘De unge mødre’-artikler

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.