‘Paradise Hotel’-par i chok

Monique og Sinan har ikke dannet par særlig længe, før de får et kæmpe chok. Det sker, da de for første gang tjekker ind på deres nye værelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. april 2021 kl. 16:03

Da der på den første dag på ‘Paradise Hotel’ skal dannes par, ender 20-årige Sinan Türkmen og 27-årige Monique Kromann med at skulle dele værelse. Pardannelsen sker ved, at hver deltager trækker et kort, og på den måde opstår fire stik.

Og Sinan og Monique ser ud til at være et rigtig godt match.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

For allerede før champagnen er blevet åbnet, får de to nye paradisoer så meget grineflip, at det er svært for dem at sige et ord. Det skyldes deres ‘Paradise Hotel’-billeder, som står på natbordet, hvor Sinans øjenbryn er meget iøjefaldende.

– Altså mine øjenbryn ser godt nok store ud på mit billede. Det ligner to snegle på mit ansigt. Wow! Tænk, at jeg børstede dem så meget, siger en målløs Sinan om sit look på billedet.

Rikke Gøransson og Sinan. (Foto: Janus Nielsen.)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er de nye ‘Paradise Hotel’-deltagere

Det nye ‘Paradise’-par kaster sig ned på sengen og på gulvet, så sjovt har de det, og de kan slet ikke stoppe med at grine.

– Sinan og jeg kommer hen og ser vores billeder, og så tror jeg, at vi begge to bliver fuldstændig overvældede, fordi Sinans øjenbryn er meget store, fortæller Monique om situationen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip fortryder deltagelsen: Derfor ville jeg bare gerne hjem

Se Sinans billede og grineflippet i klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og på Viafree.