Simone og Simon fra 'Luksusfælden': Vi er blevet skilt - Her & Nu

Simone og Simon fra 'Luksusfælden': Vi er blevet skilt

Et voldsomt pengemisbrug medførte en uoverskuelig situation for parret på SU fra Hillerød. Og selvom det lykkedes at få orden i budgettet, så blev slutresultatet, at de i dag er gået fra hinanden.

Af Kenth G. Madsen - 14. april 2020 kl. 20:57

Sidste år i juli lånte de penge til et brag af et bryllup, men kun seks måneder efter indgav de skilsmissebegæring. I februar flyttede Simone og Simon fra hinanden. Og det var ikke økonomien, som eksperterne fra ‘Luksusfælden’ i samarbejde med parret fik styr på, men andre årsager til bruddet.
– Det handlede ikke så meget om det økonomiske budget, som vi jo begge lærte at holde os indenfor rammerne af. Det handlede om jalousi, druk, uvenskab og til sidst stod jeg af, afslører 27-årige Simone til Realityportalen efter aftenens program på TV3.
LÆS OGSÅ: Geggo fylder i dag 30 år: Så meget er der sket gennem årene
– Simon kan godt lide at gå ud med vennerne. Når han drikker, opstår der en masse vrede. Og det gik bare ikke til sidst, fortsætter Simone, der har to døtre på otte- og fem år fra to andre forhold.
– Men Simon og jeg taler fortsat sammen som venner, især fordi min store datter trives godt sammen med ham. Han ser hende som sit eget barn. Så sådan prøver vi at få det til at fungere, siger Simone, der oplevede besøget af eksperterne fra ‘Luksusfælden’ som en øjenåbner.
LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Nu er kønnet afsløret
Med en samlet gæld på næsten 699.000 kroner fordelt på 27 kreditorer og et forbrug af især takeaway-mad og andet på 21.000 kr. månedligt, så det sort ud for eks-parret. Hver måned manglede der 10.000 kr., så kviklån blev nærliggende redningsplanke, for at få husholdningen til at hænge sammen. Eksperterne tog lidt drastiske midler i brug for at vise alvoren i pengemisbruget. Ved et veldækket bord smed de veltillavet mad, slik, sandwich, drikkevarer, smøger og drinks i en stor pærevælling op i parrets tallerkener. Det så ulækkert ud og illustrationen af deres ”økonomiske svineri”, fik Simone til at bryde sammen og forlade bordet midt i optagelserne.
LÆS OGSÅ: Stor drøm sat på standby hos ‘Årgang 0’-Christian
– Selvom der blev sagt nogle hårde sandheder, så blev det også en øjenåbner for mig, erkender hun efterfølgende.
Oven på skilsmissen fra Simon sidder hun stadig tilbage med en personlig gæld på en halv million kroner, hvoraf halvdelen er SU-lån. Hun skal snart i gang med en uddannelse som social- og sundhedshjælper, så nu får hun offentlige ydelser. Det betyder, at hun som alenemor ikke har råd til at betale til sine kreditorer.
– Men jeg har taget kontakt til kreditorerne, fortalt dem om situationen og bedt om udsættelse til jeg får et fuldtidsarbejde, når jeg om et år er færdig med min uddannelse, forklarer Simone, der generelt synes, at ‘Luksusfælden’ har været godt for hende.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe i vild forvandling: Kan du genkende hende
– Jeg har fået mere ro i hovedet og er blevet mere ansvarsbevidst. Jeg vil rigtigt gerne af med min gæld, siger hun, der hver aften laver mad sammen med børnene i stedet for det tidligere takeaway-forbrug.
– Vi er stoppet med at tage ud og spise. I stedet laver vi mad sammen. Det er billigere, og de (børnene red.) nyder at hjælpe til med madlavningen, siger Simone, der tilstræber at være et godt eksempel for sine børn.
LÆS OGSÅ: WHAT! Philine oppe at slås med paparazzi over nøgenbillede