Simone og Philips søn har det ikke godt: Vi har brug for hjælp

Simone og Philips dreng er skæv i hele den ene side, og det nager dem, at deres lille dreng har så ondt.

Af Rikke Lynge - 11. marts 2021 kl. 10:00

Simone Hvenegaard og Philip May mødte hinanden for første gang på ‘Paradise Hotel’, siden blev de kærester, og selvom forholdet har været op og ned, så har kærligheden sejret, og i december kunne de holde deres ønskebarn Vilmar i armene for første gang, men Vilmars start på livet har ikke været nem.

Vilmar sad fast i Simones bækken og måtte trækkes ud af en jordemoder, fordi han manglede ilt. Da Vilmar kom ud var han helt blå, og den dramatiske fødsel har haft sine konsekvenser, det fortæller Simone og Philip i det nyeste afsnit af deres egen serie ‘Philip May & Simone’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Philip planlægger at spise Simones moderkage

– Vilmar har svært ved at komme af med afføring, og han er låst i kroppen. Det har han været, siden han lå inde i maven, han har låst kraveben, han har låst nakke, låst bækken, kræv kæbe og skæv næse, så han er skæv i hele den ene side, fortæller Simone i programmet.

Det har været en hård start for forældrene, der ikke får meget søvn.

– Det har ikke været sjovt, Vilmar har ikke haft det godt, og man føler sig sgu magtesløs. Vi har simpelthen brug for hjælp, fortæller Philip i programmet på discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’ er tilbage: Her er de nye beboere

Parret har derfor gået hos en god kiropraktor, og det har hjulpet den lille dreng.

– Jeg synes stadig, jeg er meget følsom omkring alt det her morliv, for jeg kan jo ikke lide, når han har det så dårligt, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: ‘X Factor’-deltager i total sammenbrud

LÆS OGSÅ: Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo