Simone og Philip afslører: Sådan blev vi enige om navnet til vores søn

Simone og Philip er meget forskellige, når det kommer til navne, og det har derfor været svært at finde det helt rigtige navn til deres søn.

Af Rikke Lynge - 26. september 2020 kl. 12:55

Simone Hvenegaard og Philip May venter en dreng i slutningen af december, og planen er, at han skal hedde Vilmar, hvilket de også allerede kalder ham, når de omtaler ham inde i maven, men rejsen for at finde det helt rigtige navn har været lang, da de to paradisoer har vidt forskellig smag i navne.

– Vi sad på sådan en app med navne ligesom Tinder, hvor man kunne få match på navne. Jeg lyver ikke, vi brugt tre aftener af 12 timer per aften, hvor vi sad og swipede navne, fortæller Philip til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i ‘Mit plastikmareridt’

Simone er enig i, at det var en lang proces at finde det rigtige navn.

– Ud af 3-4000 havde vi tre match, så vi var langt fra enige. Men nu kalder vi ham Vilmar, så det bliver nok lidt svært at ændre.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? ‘Landmand’ Claus fik nok

Derfor blev det Vilmar

Vilmar er ikke et at de tre match, som Simone og Philip havde i deres navneapp, men det er Simones mor, der kom med det forslag.

– Min mor havde set et program, og hun ved, at Philip godt kan lide navne, som ikke så mange hedder, og så faldt hun over Vilmar i programmet og skrev det til mig. Så sagde jeg det til Philip, og så sagde han – “det kan jeg godt lide”. Så var vi inde og undersøge, hvor mange der hedder det, og der var meget få, så det faldt vi for, fortæller Simone, og Philip supplerer.

LÆS OGSÅ: Forlader programmet: Reality-deltagere bryder reglerne

– Jeg kunne meget godt lide Valdemar og Villy, og det er de to navne, der er slået sammen nu. Jeg synes, at det er sødt, og jeg kan godt se ham have det gennem hele livet.

Var Vilmar blevet en pige, så havde det ikke gjort beslutningen om navnet nemmere.

LÆS OGSÅ: Karina efter ‘Luksusfælden’: Svines til

– Vi var selvfølgelig inde på pigenavne, og vi har talt om, hvad jeg kunne lide, og hvad Simone kunne lide. Jeg kan godt lide noget gammel nordisk som Saga, og du kunne godt lide Amelia eller Ofelia. Så tænkte vi at parre to navne, så det blev Saga-Ofelia, fortæller Philip, og Simone giver ham til dels ret.

– Ja, hvis vi kom derud, hvor vi slet ikke kunne blive enige, så skulle vi sætte nogle navne sammen, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Michelle og Kasper er enige: Det skal vores barn hedde

Efternavnet er straks værre

Nu er navnet Vilmar lagt rimeligt fast, men hvad Vilmar skal hedde til efternavn er straks værre.

– Det er en snak, der er farlig at komme ind på. Det har vi snakket rigtig meget om, men vi har ikke noget svar, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Ifølge parret er det en snak mellem dem og øvrige familiemedlemmer, da det er en meget vigtig beslutning at træffe.

– Det skal lyde harmonisk, og vi har en idé, fortæller Simone, men parret har ikke besluttet sig, da det ifølge dem er vigtigt at tage den rigtige beslutning, da det er et familienavn, der skal med videre. Dog er de enige om, at der skal efternavn med fra begge.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN! Sådan fester reality-deltagerne: Den rene smittebombe