'Paradise'-Simone: Sådan scorede Philip mig

Det viser sig, at humørbomben Philip har helt styr på romantikken.

Af Emilie Holm Egebro - 19. februar 2017 kl. 14:55

Den velkendte paradiso Philip May og den nye ‘Paradise’-babe Simone Hveenegaard Nielsen afslørede til ‘Paradise’-premieren, at de er blevet kærester.
Parret har datet siden slutningen af december, men det var først på valentinsdag, den 14. februar, at Philip fik poppet spørgsmålet, og parret officielt blev kærester. Og her viser det sig, at ‘Paradise’-hunken gemmer på lidt af en romantikker i maven.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene
– Jeg kom hjem til Philip på valentinsdag, og så gav han mig bind for øjnene og førte mig ind på sit værelse. Da jeg så kom derind, fjernede han bindet fra mine øjne, og jeg kunne se et hjerte, der var lavet af blomsterblade. Ved siden af havde han lagt to puder, og der var blomster og levende lys over det hele, forklarer Simone og fortsætter:

Philip og Simone fik vist deres kærlighed på den røde løber (Foto: Realityportalen)


– Vi satte os så på hver vores pude, hvorefter Philip gav mig et kærestebrev. I brevet stod der: “Vil du være min kæreste? Ja, nej eller måske.” Og her svarede jeg så ja. Bagefter sagde han, at jeg skulle åbne puden, og deri lå der biografbilletter til ‘Fifty Shades of Grey’. Jeg troede slet ikke, han kunne være så romantisk!
Se videoen herunder, hvor Simone fortæller hele historien om hende og Philips forhold:

 
GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-premieren
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-Philip i voldsomt uheld
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter styrt til premieren: Sådan har knæet det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.