Simone afslører: Sådan endte jeg i ‘Paradise Hotel’

Det var heldigt, at Simone Hvenegaard valgte at svare tilbage på den besked, som førte hende til både finalen, hendes livs kærlighed og hendes lille søn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. marts 2021 kl. 7:01

Simone Hvenegaard vandt i 2017 den halve pengepræmie på 250.000 kroner i ‘Paradise Hotel’, da hun stod overfor Anders Vittrup Schultz med guldkuglen i hånden i finalen.

Det havde hun ikke forestillet sig, da hun mange måneder forinden modtog en særlig besked. Det var nemlig ikke hendes egen idé at deltage i ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Men det var den helt rette timing.

– Der var en caster, som skrev til mig. Jeg skulle have sabbatår efter gymnasiet, så jeg syntes, det kunne være en fed oplevelse. Men man skal igennem flere castings, fortæller den tidligere paradiso i en story på Instagram.

Som bekendt gik hun altså hele vejen til programmet og herfra hele vejen til finalen. Så det var på mange måder godt spottet af den caster, der skrev til Simone på Messenger.

LÆS OGSÅ: Peter Birch indrømmer misbrug: Det stopper nu

På sin story deler Simone også den besked, hun modtog:

“Hej Simone. Jeg er caster på tv-programmet ‘Paradise Hotel’. Jeg er faldet over din profil og synes, du ser skøn ud. Kunne det mon være noget for dig at deltage i? Hvis du kunne være interesseret, må du endelig vende tilbage. Så vil jeg meget gerne fortælle dig mere.”

LÆS OGSÅ: Fik kærestetatoveringer: Nu er kærligheden brast

På mange måder var det heldigt, at hun vendte tilbage, for hun vandt jo meget mere end en pengepræmie og titlen som vinder af ‘Paradise Hotel’ sæson 13.

2017’s Mr. Paradise, Philip May, syntes også, at Simone så skøn ud. De to blev den 22. december sidste år forældre til lille Vilmar.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

Læs mere om