Simon om 'Paradise'-exit: Jeg har takket Laura

Paradisoen bærer absolut ikke nag over, at hans tvillingesøster smed ham ud af ‘Paradise Hotel’.

paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 24. juli 2015 kl. 8:55

Husker du i ‘Paradise Hotel 2014’, da Laura Elley smed sin tvillingebror Simon Elley ud af hotellet til fordel for Kasper Birch? Det skabte undring og måben blandt de andre deltagere, for blod var åbenbart ikke tykkere end vand, og Simons exit fik tårerne frem. I dag ser Simon anderledes på hele situationen.
– Når jeg tænker tilbage på min deltagelse i ‘Paradise Hotel’, griner jeg lidt inde i mig selv. Selve deltagelsen var en oplevelse, som jeg faktisk ikke vil være foruden, fordi den lærte mig en del ting. Alt det overfladiske med taktik og drama var meget svært for mig, da det ikke ligger naturligt for mig at opføre mig sådan, Så det var måske også derfor, jeg var så stille, siger Simon til Realityportalen.dk.
– Efterfølgende har jeg faktisk takket Laura for at have smidt mig ud. Kigger jeg tilbage var fire dage længe nok. Jeg kan ikke “spille” eller opføre mig på den måde, fordi jeg tænker meget over tingene, inden jeg siger noget. Efter jeg fik sagt det, blev jeg klogere på mig selv som menneske.
LÆS OGSÅ: Husker du: De vildeste ‘Paradise’-exits?
Fuld gang i fremtidsplanerne
I dag kan Laura og Simon sagtens grine af hele ‘Paradise’-episoden, men Simon understeger, at de har lagt det bag sig. Der er ingen tvivl om, at Simon for længst har sagt farvel til ‘Paradise Hotel’, for han har gang i en masse projekter.
– For tiden er jeg igang med et nyt tøj firma, hvor jeg skal stå model for tøjet. Efterfølgende skal jeg arbejde med markedsføring af firmaet. Og så starter jeg endelig på uddannelsen som urmager på urmagerskolen i Ringsted til oktober.
Det er ikke kun arbejde, som den tidligere paradiso bruger sin tid på. Simon var nemlig langt fra tilfreds med sin krop, da han tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’. Derfor er han begyndt at træne og svømme en hel del, afslører han. Og det har givet resultater.
LÆS OGSÅ: GALLERI: ‘Paradise’-Simon i vild forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.