Simon og Marcus har ingen forudsætning for at stå i liveshowet

Gruppen Simon & Marcus glæder sig over at være kommet så langt i konkurrencen, men det var ikke noget, de havde regnet med.

Af Rikke Lynge - 5. marts 2021 kl. 13:10

‘X Factor’-gruppen Simon og Marcus var glade, da HER&NU fangede dem efter første liveoptræden. Både koreografi og sang gik som planlagt, og de ser frem mod de næste liveshows. Dog tager de et ad gangen, da de ikke selv mener, at de har nogen fodudsætninger for at stå i liveshowet.

– Vi har ingen fornemmelse af, hvor langt vi kommer. Vi er klar over, at de er megadygtige, dem vi er oppe imod. Derfor bliver vi nødt til at se på det skridt for skridt, liveshow for liveshow og give den alt, hvad vi har, fortæller Marcus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

Gruppen blev sammensat i sommers, da de valgte at gå til audition på ‘X Factor’.

– Jeg har aldrig sunget rigtig før, det her er første gang for real. Jeg har sunget lidt i en musical, og det er det, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Marcus har gået i drengekor, men det kan ikke sammenlignes med det, som ham og Simon laver.

– Jeg har aldrig sunget rytmisk musik før, jeg plejer at synge klassisk musik i drengekoret, så jeg har aldrig prøvet at bruge min stemme på den her måde, før jeg begyndte at synge med Simon her i sommers, fortæller Marcus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Derfor hedder vi ikke Unity mere

Simon og Marcus (Foto: Lasse Lagoni/TV2)