Simon og Anne fra 'Nybyggerne' vandt drømmehuset – nu er huset solgt

Anne og Simon fra ‘Nybyggerne’ vandt deres drømmehus i 2013, men har de solgt huset, da familien vil tættere på Kolding.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. marts 2016 kl. 20:45

I 2013 vandt Anne og Simon deres drømmehus lidt uden for Kolding, da første sæson af ‘Nybyggerne’ rullede over skærmen. Men familien bor ikke længere i huset.
– Vi har solgt huset og flyttede ud i december, fortæller Simon til eb.dk og uddyber:
– Vi var og er rigtigt glade for de løsninger, vi lavede i ‘Nybyggerne’. Men der var nogle ting ved huset, som vi ikke selv kunne bestemme – blandt andet størrelse og beliggenhed. Huset har tre værelser, men det var simpelthen ikke nok til vores familie. Både Anne og jeg har brug for et hjemmekontor, og det var der ikke rum nok til.
LÆS OGSÅ: Hjemme hos Lise og Michael fra ‘Nybyggerne’: Vores forhold blev stærkere
Fik en fin pris for huset
Parret har to børn, der begge går i skole og institution i Kolding, så de ville gerne tættere på byen. Prisen var også acceptabel, hvilket har givet familien mod på mere.
– Vi fik en fin pris for huset, og så har vi fået masser af blod på tanden til at bygge mere, efter vi var med i programmet, siger Simon.
Familien har nu kastet sig over et hus fra 1950’erne, der ligger tættere på Kolding by.
LÆS OGSÅ: Nicklas fra ‘Ud af stilheden’: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.