Sille og David i retten: Hun kræver over halvdelen af gevinsten

I dag mødtes David Jarsbo og Sille Nimholm for at forhandle en aftale på plads, men ifølge David er Sille Nimholms krav en joke.

Af Redaktionen - 15. september 2022 kl. 15:45

David Jarsbo og Sille Nimholm vandt ‘Paradise Hotel’ sammen i efteråret 2021, men da pengepræmien skulle fordeles, stak David af med alle 500.000 kroner, og Sille fik ingenting.

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

Efterfølgende har David fortalt offentligt, at han ville dele pengene med Sille, men Sille har aldrig fået pengene at se, og senest har David udtalt, at hun ikke får dem.

Nu har piben dog fået en anden lyd. I hvert fald har den tidligere paradiso i dag været i Odense for at mødes med ekskæresten og hendes advokat, hvor han håber på, at de kan få landet en aftale. Dog mener han, at Sille Nimholm har helt urimelige krav.

– Sille og hendes advokat mener, at Sille skal have en 3/4 del af det beløb, som jeg vandt. Det er lidt en joke, men nu skal vi ned og snakke om, om vi kan mødes et sted i midten. Jeg tror dog, at vi er ramt ind i en blindgyde, forklarer David på sin story.

LÆS OGSÅ: Helt uredigeret: Sådan har du aldrig set Medina

– Det er lavt

Som forberedelse inden retsmødet valgte David at høre eller genhøre de mange podcast, hvor Sille tidligere har udtalt sig om ham og situationen, og det vækkede nogle stærke følelser.

– Hun har svinet mig til af flere omgange, og det er fint nok, lyder det fra David, som dog har en grænse.

– I nogle af podcast nævner hun min familie, og det synes jeg er lavt. Hun siger blandt andet, at jeg har dårlige værdier med hjemmefra. Det, synes jeg, er underligt. Vi har været kærester i syv måneder, og vi har holdt jul med min familie, fortæller David

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel ikke få børn