Silas savner at have et familieliv

Der er store problemer for den lille familie i aftenens afsnit af ‘Silas – mig, min mand og min kone’

Silas - Mig, min mand og min kone, Vild med dans
Af Louise Vilsbøl - 11. februar 2015 kl. 17:50

I aftenens afsnit af ‘Silas – mig, min mand og min kone’ er Silas presset over sit arbejde og arbejdet på huset, som ikke går helt efter planen. Det er en hektisk tid for den lille familie, og det begynder at tynge danseren.
– Jeg savner at have min mand i den ene hånd og Louise i den anden og sidde og sidde med Louises mave. jeg savner at have et familieliv, siger Silas brødbetynget, før han tørt konkluderer: Men jeg har fået et gulv, og det er jo også dejligt.
Men selvom huset skrider fremad, så kommer der hurtigt et skår i glæden. Efter et møde med entreprenøren dukker der nemlig endnu flere bekymringer op for den lille familie – det bliver nemlig dyrere og dyrere, og nu kan de se frem imod en ekstra regning på op imod en halv million. Men hvor skal de finde pengene?
LÆS OGSÅ: Silas: Vi vil have flere børn
LÆS OGSÅ: Silas: Vi er ligeglade med, hvem der er faren
LÆS OGSÅ: Silas frygtede at blive far
Få en forsmag på aftenens afsnit herunder og se med i aften kl. 21.00 på Kanal4.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.