Silas Holst taler ud om hårdt tab

Silas Holst har mistet en vigtig person i sit liv, og for ham er sommerhuset et stærkt minde om hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. januar 2021 kl. 20:55

37-årige Silas Holsts sommerhus betyder noget helt særligt for ham, for det giver ham en helt masse gode minder om en vigtig person i hans liv, som han desværre mistede tilbage i 2017.

Personen opfyldte mange roller for Silas, men mest af alt var Lene Løvendahl en form for mor for ham.

LÆS OGSÅ: Jeg skreg af smerte: ‘X Factor’-stjerne mistede to kropsdele i arbejdsulykke

– Efter otte måneders sej kamp mod kræften fik min mentor, min inspiration, min danselærer og størst af alt – min “ekstra-mor” – endelig fred”, skrev han dengang i et opslag på sine sociale medier.

Sommerhuset har betydning, fordi Silas nåede at købe det to dage før, hans bonusmor, som Silas siden kaldte for Løven, opgav kampen mod kræften. Og de to talte meget om sommerhuset.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor har dommerne det samme tøj på i hvert program

– De sidste dage hun var i live kiggede jeg samtidig på sommerhuse. Jeg viste hende dem alle på billeder. Hun kunne bedst lide et der lå i Munkerup. Vi talte meget om, hvilke farver det skulle males i når hun blev rask, selvom vi begge vidste at det ikke ville ske. Men det holdt modet og humøret oppe, fortæller ‘Vild med dans’-stjernen.

Han er for tiden i fuld sving med at renovere sommerhuset i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Kort efter brud: Jeg ser en fantastisk kvinde

Silas fortæller videre, at han købte sommerhuset, der dengang hed ‘Tanamera’, den 1.marts 2017, og den 3. marts døde hans bonusmor. Lige siden har han tænkt på, at huset skulle have et nyt navn.

– I julegave 2020 fik jeg af min kære bror et hjemmelavet skilt til huset: ‘Løvens Hule’. Det er i dag kommet op at hænge og er helt rigtigt, afslutter Silas sit opslag.

Det er især også bonusmoren, Silas har haft i tankerne, når han de sidste par år har danset i ‘Vild med dans knækker cancer’.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph reddet af kæresten: Tæt på sammenbrud

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silasholst (@silasholst)

Læs mere om