Silas Holst på bizar slankekur: Spiser hotdogs og is

Den 32-årige kendis har benyttet sig af en kur, som ikke ligefrem lyder som et klassisk sundhedstrip.

Af Ritzau - 7. januar 2016 kl. 11:55

Kendisdanser, skuespiller og sanger Silas Holst er næppe den eneste, der har brugt årsskiftet som motivation til at få smidt de ekstra kilo, som har sneget sig på i julen. Men den 32-årige kendis har benyttet sig af en kur, som ikke ligefrem lyder som et klassisk sundhedstrip.
– Den virker lidt spøjs, i og med at man pludselig skal spise hotdogs og vaniljeis, men de kloge hoveder siger, at det er kemien mellem de forskellige ting, man indtager, der giver effekten, skriver den dobbelte Vild med dans-vinder på sin blog.
LÆS OGSÅ: Silas Holst jubler: Min bog er en kæmpe succes
Effektiv slankekur
Kuren varer i tre dage og lyder meget mystisk. Den 32-årige musicalstjerne afslører da heller ikke, hvor kuren stammer fra. Til gengæld fortæller han, at den har hjulpet ham til at smide fire kilo på bare tre dage.
– Det er jo mest væske, man smider først. Men skal man nu noget vigtigt i weekenden for eksempel (som jeg skal – mere om det senere) så er den altså møgeffektiv, skriver Silas Holst kryptisk, og afslører ikke mere om det kommende weekendarrangement.
Ud over de lettere mystiske indslag består kuren blandt andet af ristet franskbrød, peanutbutter, æg, broccoli, tun og saltkiks. Den 32-årige kendis understreger dog, at der er tale om en slankekur og ikke en fast diæt, man skal følge.
– Kuren må ikke holdes længere tid end tre dage af gangen. Og der skal gå fire dage imellem, inden man hopper på den igen, forklarer han.
Se hele slankekuren HER
LÆS OGSÅ: Silas Holst om reality-tv: Får en dårlig smag i munden
LÆS OGSÅ: Silas Holst: Vi vil have flere børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.