Silas Holst om Lise Rønne: Der er potentiale

Silas Holst er meget begejstret for sin nye dansepartner.

Af Nikolaj Vraa - 28. august 2021 kl. 9:55

Som det allerede har været skrevet i HER&NU, så skal Silas Holst i den kommende sæson af ‘Vild med dans’ danne par med tv-værten Lise Rønne. HER&NU har mødt Silas Holst til en snak om, hvordan det går med træningen op til premieren 10. september.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

– Vi er kommet i gang, og det er virkelig dejligt. Jeg er meget glad for min partner, og vi har det virkelig hyggeligt. Det er altid sjovt i opstarten, hvor vi skal lære hinanden at kende og finde et fælles sprog, fortæller den tredobbelte ‘Vild med dans’-vinder Silas Holst, 38, der dog ikke vil bekræfte, at det er 42-årige Lise Rønne, han er i øvelokalet med nu.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan få en forsmag på årets Zulu Comedy Galla.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

Men han kan ikke skjule sin begejstring for sin dansepartner.

– Der er bestemt potentiale til, at det i de næste uger inden premieren kan vokse sig til noget flot. Jeg har allerede mange tanker og idéer, som gudskelov kom, da jeg mødte hende. Og hun kan heldigvis godt lide mange af de idéer, jeg har fortalt hende om.

Allerede nu tænker Silas i farver og facon til kjoler og kostumer, og han lover, at det bliver fantastisk.

– Jeg har en partner, som går op i, hvad hun skal have på, og det har jeg ikke på den måde været vant til. Så det er nyt. Og jeg har mange kostumeidéer i mit hoved, siger han.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar