Silas Holst jubler: Min bog er en kæmpe succes!

Danseren er en lykkelig mand i dag, og det forstår man godt.

Af Jonas Sand - 2. december 2015 kl. 17:55

Silas Holst er en glad mand i dag. Det skriver han på sin blog. Og det kan man godt forstå. Danserens anden bog, ‘Silas Holst – Helt ærligt’, er nemlig en bragende succes, afslører han.
– For noget tid siden fik jeg at vide af mit forlag, People’s Press, at min bog ‘Helt ærligt’ var gået i trykken for anden gang, da første oplag var udsolgt. I dag vågnede jeg op til beskeden om, at de snart overvejer at gå i trykken med den for tredje gang, da andet oplag også er godt på vej til at blive udsolgt, skriver han.
– Jeg bliver virkelig stolt over, at så mange har lyst til at læse den, og også på grund af de mange positive kommentarer, jeg har fået tilbage. I er virkelig fede! Og dejligt at mærke opbakning. Det betyder altså uendelig meget for mig.
Se flere billeder af Silas Holst i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Silas Holst om reality-tv: Får en dårlig smag i munden
LÆS OGSÅ: Silas Holst: Vi vil have flere børn
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-baby på vej
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.