Silas Holst i jubel: Har fået en dejlig julegave

Efter en sæson ‘Vild med dans’ kan der godt følge lidt af et tomrum. Men for Silas føles det i år ikke helt så tomt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. januar 2022 kl. 18:55

En ‘Vild med dans’-sæson fører altid til mange nye venskaber, men nogle venskaber bliver stærkere end andre.

Artiklen fortsættes under videoen med Lise og Silas, der fortæller om træningen og deres forhold… 

For Silas Holst er det tydeligt at mærke, at Lise Rønne har fået en helt særlig plads i hans hjerte, og det gør, at det ikke er helt så trist, at ‘Vild med dans’ 2021 nu er et afsluttet kapitel.

– Gudskelov har Lise og jeg været ret gode til at hænge ved og drikke en masse kaffe. Vi ser hinanden ret meget, hvilket jo er en dejlig julegave. Når jeg tænker tilbage, er det hele tiden med en kæmpe stolthed. Jeg bliver glad, hver gang jeg tænker tilbage, og jeg er super stolt af, at vi blev nummer to, fortæller Silas.

LÆS OGSÅ: Türker og Ninos jubler efter konkurs: Nu genopstår ‘Bronuts’

Der gik ikke mange dage i træningslokalet, før han og Lise kunne mærke, at de havde god kemi, og at de nok ikke ville give slip på hinanden, når dansekonkurrencen sluttede.

– Vi havde en god vibe om, at det kunne bære et ægte venskab, og det er dejligt, at det viste sig at kunne det, siger Silas.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinderpar skjulte stor hemmelighed

For både Lise Rønne og Silas Holst har det været lidt af en følelsesmæssig rutsjebanetur at medvirke i ‘Vild med dans’, og turen er fortsat, efter programmet er sluttet på TV 2.

– Det er altid et tomrum, der kommer lige efter, fordi man har været i en bobbel 24/7 i fire måneder. Man bliver altid stresset lige efter, fordi den virkelige verden banker på, og så ligger der alle de mails, man ikke har nået, og alle de kopper kaffe, man har udskudt, siger Silas, der har besluttet, at denne sæson blev hans sidste.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets par 2021?