Silas Holst afslører: Derfor er jeg færdig med 'Vild med dans'

Den professionelle danser er ikke med i den kommende sæson af danseprogrammet. Men det er ikke, fordi han er træt at konceptet.

vild med dans, silas - mig, min mand og min kone
Af Mikkeline Andersen - 18. august 2015 kl. 14:54

Når endnu en sæson af ‘Vild med dans’ stepper over gulvet, så bliver det som bekendt uden den populære og rutinerede Silas Holst. Silas Holst skal nemlig spille Danny Zuko i Grease, og selvom han tidligere har kunnet kombinere musicals med ‘Vild med dans’, så er det ikke muligt denne gang, fortæller danseren på sin blog.
Silas Holst spurgte ellers sin teaterchef, om han kunne få fri hver fredag under forløbet. Teaterchefen ville overveje det, men så opdagede Silas Holst, at der allerede er solgt billetter til forestillingerne om fredagen.
– Så trak jeg selv stikket. For en ting er, at jeg vil det hele, men jeg kunne ikke få mig selv til at hoppe fra forestillinger, som folk allerede har købt billetter til. Det havde været noget andet, hvis de ikke var solgt, og man kunne fortælle publikum, inden de købte, at jeg ikke spillede om fredagen, skriver han og understreger:
– Men jeg kunne ikke få mig selv til at skuffe folk, så derfor blev det på den måde en nem beslutning. Selvom det kribler i mig for at komme ud og være med.
LÆS OGSÅ: Silas Holst kæmper med lavt selvværd
Vender stærkt tilbage
Fem gange i træk har Silas Holst været i finalen. Sidste år kulminerede præstationerne på dansegulvet, da Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl vandt over Silas Holsts mand Johannes Nymark og den professionelle danser Claudia Rex.
– Da vi vandt foran 3000 publikummer med min egen yndlings freestyle, tænkte jeg: Så er det nu! Men som dagene går, så savner man det bare. Og så ramte det mig. Jeg VIL være med igen næste år
Selvom Silas Holst kommer til at savne fællesskabet, så kommer han absolut ikke til at mangle de nervepirrende stemmeafgivelser, hvor seerne bestemmer, hvem der får lov at trippe over gulvet endnu en fredag, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Silas Holst: Vi vil have flere børn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.