Silas Holst åbner online danseskole

‘Vild med dans’-stjerne Silas Holst har fået sin egen danseskolen, men det er ikke en danseskole med mødepligt, og du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du ønsker at danse.

Af Rikke Lynge - 20. april 2020 kl. 15:03

Den professionelle danser og ‘Vild med dans’-vinder har startet en helt ny form for danseskole, det er nemlig en online danseskole, hvor man kan danse med hjemme fra sin egen stue på det tidspunkt, der passer en bedst.
– Nu ser mit lille hjertebarn endelig dagens lys! ENDELIG kan jeg dele min store nyheder med jer. Jeg tog i januar måned rundt i landet og underviste i lette dansetrin for kvinder og mænd. Noget jeg elsker, fordi det skaber så god energi og glæde hos alle uanset alder, køn og BMI tal. Lige siden da har jeg gået og arbejdet på at åbne en danseskole online, skriver Silas Holst i et opslag på Instagram og fortsætter:
– En danseskole, hvor man kan danse hjemme i sin stue, når man vil og gentage så mange gange, man vil. Det er også til dem, der måske ikke føler sig tryg ved at stå foran en masse andre.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus
Drømmen er blevet en realitet. Silas’ danseskole hedder ‘dansedamerne.dk’, og allerede første åbningsdag blev projektet mødt med stor opbakning.
– En stor undskyldning fra mig for at nogle af jer har skulle vente lidt på jeres log in. Interessen har været en hel del større, end vi regnede med, og det satte os lidt under pres igår, skriver Silas i et andet opslag.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden
Danseskolen, der byder på dans for alle, købes 30 dage ad gangen, og Silas lover minimum fire kvalitetsvideoer, sjove koreografier og gæsteinstruktør med i pakken.
Silas har ud over det store danseprojekt også gang i et stort projekt på hjemmefronten, for huset er sat til salg, og drømmen om et større hus med plads til hele regnbuefamilien ligger højt på ønskelisten. Og drømmehuset skal have en vis størrelse, da der både skal være plads til Silas og kæresten Nicolai Schwartz, 33, eksmanden Johannes Nymark, 34, og hans kæreste Jeppe Christoffersen, 36, samt børnene Maggie My på fem og Bob Jones på tre og deres mor Louise Mahnkopf, 36.
LÆS OGSÅ: Silas om sin store regnbuefamilie: Vi er gode sammen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

ADVARSEL: LANG UPDATE FORUDE!! Men håber du vil læse til ende, for nu ser mit lille hjertebarn endelig dagens lys!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ENDELIG kan jeg dele mine store nyheder med jer. Jeg tog i januar måned rundt i landet og underviste i lette dansetrin for kvinder og mænd. Noget jeg elsker, fordi det skaber så god energi og glæde hos alle uanset alder, køn og BMI tal. Lige siden da har jeg gået og arbejdet på at åbne en danseskole online. ??en danseskole hvor man kan danse hjemme i sin stue, når man vil og gentage så mange gange man vil. Også til dem der måske ikke føler sig tryg ved at stå foran en masse andre. Og den dag er idag!!! ?????❤️❤️ I dag kl.17 går dansedamerne.dk live. Dansedamerne er et koncept jeg underviser i på mit studie en gang om måneden, hvor man lærer lette trin og en lille koreografi på 45 min så ALLE kan være med! Og alle jer der danser med når Jan og jeg danser om søndagen, virkede til godt at kunne lide ideen når jeg satte nogle trin sammen som en lille koreografi. Nu kan man det i et roligere format, hvor man lærer det grundigere her. Konceptet er 30 dages adgang for 200 kroner, hvor du får adgang til minimum 4 kvalitetsvideoer, hvor du kan lære sjove koreografier. Der vil også være mulighed for at der kommer timer på siden med andre instruktører fra mit instruktør team, uden ekstra omkostninger. Du får log in, og så kan du se det lige når det passer dig og det bliver liggende på siden. Så du kan danse det alle månedens dage hvis du vil, lige så mange gange du vil ?? Du kan allerede forudbetale nu for din adgang. Det eneste du skal gøre er at overføre 200 kroner til 751018 på MobilePay og skrive din e-mailadresse i beskedfeltet. Så modtager du dit login klokken 17:00. Håber virkelig vi ses derinde!!! ❤️❤️❤️ DANS ER FOR ALLE – Du kan læse meget mere på www.dansedamerne.dk

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den


LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14