Silas frygtede at blive far

Den professionelle danser var mere end nervøs ved tanken om at skulle være far.

vild med dans, silas - mig, min mand og min kone
Af Mikkeline Andersen - 27. januar 2015 kl. 10:35

Når ‘Silas – mig, min mand og min kone’ har premiere den 4. februar, så får du muligheden for at komme helt tæt på Silas Holsts liv. Den professionelle danser åbner i programmet op for sine tanker om at skulle være far.
– Jeg synes, det er helt vildt skræmmende, og samtidig tænker jeg, at jeg er faren. Jeg burde være ham den tjekkede og sige, at det skal nok gå. Jeg er lige ved at dø af panik og angst lige nu, fortæller Silas i programmet, da han sammen med Louise Mahnkopf, moren til Maggie My, er til fødselsforberedelse.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Silas: Det skal babyen hedde…
Bange for at skille sig ud
Da Silas Holst og kæresten Johannes Nymark mødte hinanden, var det veninden Louise Mahnkopf, som præsenterede dem for hinanden. Allerede dengang sagde de til hinanden, at de skulle have et barn sammen. Alligevel var Silas ikke 110 procent tryg ved at blive en regnbuefamilie.
– Det er ikke, fordi jeg skammer mig over at være en regnbuefamilie, for det er jeg virkelig stolt af, at vi er. Det er sådan et barndomstraume, jeg har. Det der med at skille sig ud fra mængden, det er jeg pissebange for, siger Silas.
I dag er Maggie My kommet til verden, og særligt i ‘Vild med dans’-perioden har den lille familie nydt godt af at være en ekstra forælder.
Se mere ‘Silas’ – mig, min mand og min kone’ her
LÆS OGSÅ: Alle reality-børn og graviditeter i 2014
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.