Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært - Her & Nu

Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært

Realitystjernen har lært særligt én vigtig ting, efter han var ude i en shitstorm.

Af Emilie Holm Egebro - 30. september 2019 kl. 13:35

Der er ingen tvivl om, at det ikke altid har været helt nemt at være Sigmund Trondheim, som vi kender fra ‘X Factor’ og ‘Divaer i junglen’.
Tidligere i år kom han for alvor ud i en shitstorm, da han udtalte sig negativt om særligt indvandrere, hvilket fik mange mennesker til at klage ham, og efterfølgende blev han nægtet at optræde til dette års ‘Rainbow Awards’.
LÆS OGSÅ: Sigmund klar med ny sang med vigtigt budskab: Det er sørgeligt, at det er kommet så langt ud
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sigmund frygter helvedet: Jeg skammer mig over min seksualitet

– Det var en aften, da jeg lige var flyttet herhen, jeg havde været på Nørrebro og haft en virkelig skidt oplevelse. Jeg har haft mange sådanne eksempler gennem min opvækst med mange indvandrere, der har spyttet på mig og råbt efter mig og virkelig gjort, at jeg ikke følte mig velkommen i mit eget land. De har virkelig diskrimineret min seksualitet, og så lavede jeg et impulsivt valg, hvor jeg sagde min politiske mening på Instagram. Jeg var bare nødt til at komme ud med noget, som jeg havde haft indeni mig i lang tid, forklarer Sigmund i afsnittet og fortsætter:
SE BILLEDERNE: Dansk realitybabe har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-Sigmund indrømmer: Jeg har rigtig dårlig samvittighed
– Der lærte jeg virkelig på den hårde måde, at det her med at være en offentlig person og være kendt, det har virkelig nogle konsekvenser, hvis man siger noget, som ikke alle er enige i. Jeg fik 14.000 beskeder på Instagram. Jeg vil sige, at jeg har lært, at jeg ikke er en politisk kommentator. Jeg er en sanger, danser, influencer og en entertainer.
Se klippet herunder, hvor Sigmund fortæller om den svære tid, inden du i aften klokken 19.00 på TV3 kan se ‘Til middag hos’.

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre